2777
2789

سلام خانوماااااا

من 20سالمه و مجردممم

هفت ساله پریود میشم.قبلا خوب بودا اما کمتر از دوسالیه پریودیم خیلییی ناجور شده اوضاش.پریودیم همراه با دلدرد و کمردرد و مدت خونریزی زیاد و 15 روزه (بیست روزم سابقه داشتم)  ازم لخته میادش و کیستم دارم و کم خونی شدید واقعا دیگه دارم کم میارم.....خلاصه امروز رفتم دکتر گفت تنبلی تخمدان داریو همین!

گفت درمان نداره!

یه ال دی داد برا مرتب سازیش با مفنامیک ترنسید و قرص اهن 

اینارو ی سال پیشم میخوردم همینارو که!

گفت برو شوهر کردی برا حامله شدنت بیا 

و هر شیش ماه ی سونو!همینننن

الان من چیکار کنم؟ تنبلی تخمدان چیه؟لاعلاجه؟من تا ابد باید پریودیم سخت باشه؟

الا یه هفته پیش پریود شدم باز الان شدم 

رنگ ب رو ندارم دگ

با همین حالم ورزش میکنم... جگر و اسفناج و....غذاهای مقویم میخورم...

ولی اصلا وزن نمیگیرمم/:

تنبلی تخمدان دگ چ علائمی داره؟

مگه تنبلی نباس پریود نشی پ چرا من زیاده

بعد حامله نمیشم؟

*-*

منم مثل توام.اره تنبلی هیچ درمانی نداره.جز این که هر روز ورزش کنی چربی شکمی اب بشه هم سبک زندگیتو اصلاح کنی.ربطیم به زیاد پریود شدن و کم پریود شدن نداره.در هر صورت میشه تنبلی داشت.یه مکمل بدون نسخه هم هست ارزونه سینابتیک از داروخانه بخر روزی یکی بخور

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل توام.اره تنبلی هیچ درمانی نداره.جز این که هر روز ورزش کنی چربی شکمی اب بشه هم سبک زندگیتو اص ...

اععع پس لاغر باشی بهتره؟

من دوره کمرم 60 

اون قرصه برا چیه؟ خوبه

*-*
اععع پس لاغر باشی بهتره؟ من دوره کمرم 60  اون قرصه برا چیه؟ خوبه

قرصه از دارچینه.کمک میکنه قند خونت بیاد پایین.چون قند و انسولین به شدت روی تنبلی تاثیر دارن.

اصلا مهم نیست چاقی یا لاغر.باید رو چربی شکمیت کار کنی که اب شه.

هیچ چیز مواد نگهدارنده دار و روغنی هم نباید بخوری

https://instagram.com/niloofarpcossupport?utm_medium=copy_link

اگه اینستا داری این پیج خوب راهنمایی میکنه

منم اینجوری تازه برا حاملگی اقدام کردم 15 روز یه بارم پریود میشم البته نه همیشه مثلا چهار پنج ماه یه بار اینجوری میشم این ماه بازم اینجوری شدم 

گلم اگه وزنت بالاس ورزش کن که پایین بیاد با ورزش کیست هات هم با پریودی خارج میشن 

نگران نباش منم 21 سالمه مدام درگیر بی نظمی پریودیم تنبلی دارم 

لاغرم هستم 44 کیلو با 160 قد 

دکترم گفت بعد ازدواج بیا برا بارداری دقیقا عین دکتر تو . 

قرص بخور برا منظم شدن هیچ راه دیگه ای نداره

اون قرصه برا چی خوبه؟ شما از اینا ک گفتین تاثیر خوب دیدین؟

اره خاهرمم پریودش نامنظم بود سه ماه یا شیش ماه بخور دستورش توش هست  از داروخونه بگیر  گیاهیه ، عرق بومادران و فراسیونم روزی  نصف لیوان از هرکدوم بخور اما موقع پریودی نخور