2777
2789
عنوان

خونریزی شدید و تنبلی تخمدان(توروخدااااا هلپپپپ)

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 40 پست
وضعت خطرناکه به خاطر کم خونیت.نمیشه همین طوری چیزی نخوری.اگه بتونی پیش یه دکتر تغذیه بری خیلی خوبه.ه ...

اره هموگلبین خون معمولی35 باس باشه من 25 بود

اخرا بخاطر کمبود اکسیژن دفعه پیش نفسم دیر ب دیر بالا میومد ضربان قلب داشتم.

دکتر میرم تغذیه 

انشالله این تنبلی رو بگم ی برنامه غذایی جدید بگه

*-*

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فازه دکترا چیه الان/: تنبلی خودش سخته برا بچه دار شدن بعد با داروئه ک بدتر گند میزنن ک منی ک یه س ...

والا نمیدونم چرا مینویسن اما بیشتر از یه سال بخوری خدای نکرده برات مشکل پیش میاره نخور دیگ 

من 7 ساله قرص هورمونی مصرف میکنم برای تنبلی و پریود شدن  دکترم میگه باید مصرف کنی . نکردنش خطر ...

عزیزم همه ی داروهایی که برای تنبلی داده میشه هورمونی نیست مثل متفورمین و... و حتی دارو های هورمونی کم خطر تری هم وجود دارن بله درسته باید درمان کنی ولی یه درمان درست نه مصرف مداوم قرص ال دی

لطفاً برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 🙏
قرص ال دی من کلا تا اسفند بخورم میشه ی سال بی وقفه دارم میخورمش! میشه ضرراشو بگی اخه سه تا دکتر عو ...

برای هورمونات خوب نیست بهمشون می‌ریزه من اولین بار دکتر پوست بهم این قرص رو داد برای ریزش مو رفتم دکتر زنان سرم داد کشید که به چه حقی این قرص رو داده نهایتا تا سه ماه میشه این قرص رو خورد الآنم بهم متفورمین داده که عادتم نزدیک دوساله مرتبه تازه اینم چند ماه یه بار قطع و وصل می‌کنه میگه بدنم به دارو عادت نکنه

برای هورمونات خوب نیست بهمشون می‌ریزه من اولین بار دکتر پوست بهم این قرص رو داد برای ریزش مو رفتم دک ...

متفورمین چیه همه میخورن

خیلی شنیدم...

من بخورم الان بدون تجویز؟

برا دختر مجرد ب سن من اوکیه گلم؟

*-*
دکتر من ک اصا حرفی از لاغری نزد گفت تا بچه دار شدن همراهته     چه بدشانسیم ما اخه

ای بابا کی میاد منو میگیره اخه😂 رنگ بچه دار شدنم نمیبینم

باید عادت کنم ب ابن لاغری😂

*-*
متفورمین چیه همه میخورن خیلی شنیدم... من بخورم الان بدون تجویز؟ برا دختر مجرد ب سن من اوکیه گلم؟

منم خودم مجردم از اول بهم همینو داد ولی همین طوری سرخود نباید بخوریش چون دزش رو خود دکتر باید برات تعیین کنه و اینکه شاید شما داروی دیگه ای هم به خاطر این وضعیتت که گفتی نیاز داشته باشی

شما بدون قرص هم پریودت منظمه ؟  یعنی الان قرص میخوردی یا دیگه قطع گردی؟

یه مدت معمولا چند ماه قرص رو میخورم بعد قطع میکنم تا موقعی که عادتم منظم باشه دیگه کاری به قرص ندارم ولی اگه دوباره بهم بریزه یه سونو و سالی یکبارم آزمایش میدم اگه مشکل دیگه ای به غیر از همین تنبلی نباشه دوره جدید دارو رو دوباره شروع میکنم