2777
2789

بنظرتون فرستادن بچه به مدرسه غیر انتفاعی کار درستیه ؟منظورم اینه که کمک به اینده شغلی و تحصیلی میکنه چقدر تاثیر داره ؟با توجه به اینکه سطح همه چیز در کشور افت کرده مخصوصا اموزش پرورش که بنظرم بی کیفیت ترین دوره از زمان تاسیس رو داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غیرانتفاعی خوب ثبتنام کن چون بعضی هاشون واقعااااا معلم های خوبی میارن

برای راهنمایی و دبیرستان هم سعی کنه نمونه قبول بشه

لطفا دعا کنید اتفاق بدی نیفته و کاری رو که شروع کردم به بهترین نحو ممکن به آخر برسونم. کل زندگیم به این کار و اتفاق بستگی داره.😔😭          لطفاااااااااااااا برای سلامتیم یه حمد بخون من در گیر بیماری روحی هستم ولی هیچکس درکم نمیکنه چون فقط سردرد شکم درد و معده درد و…. رو مریضی میدونیم😔…..                                                                               اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

به نظر من هیچ فرقی نداره فقط پولت از دست میدی یه کتاب درس میدن تو غیر انتفاعی معجزه نمیکنن فقط ۲۰ میلیون برا کلاس اول ، من ترجیح میدم اون پول براش پس انداز کنم

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘

سوالتون دو پهلو هست.

کار درست که فقط منوط به داشتن شغل فلان در اینده نیست!

من سه سال تحقیق کردم..و الان بچم غیر انتقاعی میخونه..

خودم غیرانتفاعی خوندم زمانی که انگشت شمار بودن..چون پدرم معتقد بود به یکسری اصول تربیتی که حق داشت و نتیجه داده الان.

💕

به نظرم زیاد فرقی نداره جز اینکه سختگیری کمتره بچه کمتر اذیت میشه به جاش اگه از همون بچگی بچه ها رو بفرستید یه هنر یا ورزش یا کلاسی که علاقه دارن یاد بگیرن خیلی بهتره

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

بستگی داره، بعضی از مدارس برای بالا بردن پرستیژ خودشون فشار بیش از حد به بچه وارد میکنن. بعضی مدارس هم برعکس برای جلب رضایت والدین نمره میدن فقط. 

مدیریت و کادر مدرسه مهم تره تا دولتی، غیر انتفاعی بودن

جمله ای زیبا از جرج برنارد شاو که کنایه ایه به صحبت و دعوا کردن با انسان هایی که اونقدر پست هستند که نباید باهاشون بحث یا جدل کرد: هیچ وقت با یک خوک کشتی نگیر، چرا که تو لجن مال میشوی و او لذت می برد!