2777
2789

وقتی ثبت نام کردم شماره شبا رو زدم

بعدش از بانک پیام اومد که شماره شبا تغییر کرده

حالا چکار کنم ؟؟؟

مشکلی پیش میاد؟؟؟

سلام به هر آنچه که به موقعش می آید  خدایا شکرررت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهم براشون اینه که پول رو واریز کنید

به یکی از نمایندگی ها برید راهنماییتون میکنن

شماره شبای جدید هم میشه توی سیستم ویرایش و تغییر بدن

شماره شبا واسه اینه که یه وقت اگر پول رو بخوان برگشت بدن به اسم خودتون باشه و اشتباه نشه

کاربر آقا👤
مهم براشون اینه که پول رو واریز کنید به یکی از نمایندگی ها برید راهنماییتون میکنن شماره شبای جدید ...

وای خیلی ممنون لطف کردین

خیالم راحت شدد

شماره شبا بعد از ادغام بانک سپه بطور خودکار تغییر کرد ولی امکان ویرایش در قسمت ثبت نام نبود حالا که برنده شدم پس مشکلی ایجاد نمیکنه

مبارک باشه عزیزم. مشکلی پیش نمیاد اون قسمتت بوده خواست خدا بود . انشالله راحت تحویل میگیری.  قر ...

عزیزم قرعه کشی سایپا منظورمه

فک نکنم . بعد مگه میشه شماره شبا تغییر کنه؟ مگه برای حساب خودتونو نزدید

حساب خودم بود منتها از طریق بانک به شکل خودکار شماره شبا تغییر کرد

وای خیلی ممنون لطف کردین خیالم راحت شدد شماره شبا بعد از ادغام بانک سپه بطور خودکار تغییر کرد ولی ...

خواهش میکنم

خیرش رو ببینید انشاالله

به یکی از نمایندگی های سایپا هم مراجعه کنید راهنماییتون میکنن و مشکلی نیست به امید خدا

کاربر آقا👤