2777
2789
عنوان

عاقبت همسرانتون بعده طلاق چیشد خوشبختن یا..؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2364 بازدید | 107 پست
پس مهم نبود براشون اصلا قبل مامانت بگه چیزی نپرسیدن؟

چرا مهم بود ولی چون شوهرم نوه عممه عمم اطلاع داشت از همه چی بهشون گفته بود که من باکرم 

نه هیچی نپرسیدن 

تیکر تولدمه  🦋🌱💕                                                                 همیشه دلتنگ🦋🌱🍒
استارتر خودتو قوی کن دارم میمیرم یعنی چی؟ حالا به هردلیلی که داری جدامیشی سعی کن یه زندگی دیگه درست ...

نمیتونم دلم میخاد فقط صبح تا شب بخابم خسته شدم از همه آدما و دنیا انگار هیچی تو این دنیا نباید سر جاش باشه کاش این دنیا نبود احه دنیایی که همش پر از دروغو خیانتو خرابکاریه به چه درد میخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باکره بودی تو عقد؟

بله.ولی چون مهریه رو بخشیدیم و همه ی کادوهای سر عقد که از طرف اونا بود و همه ی طلاها رو پس دادیم حاضر شدن جدا بشیم.اگه حرف یه ربع سکه شو میزدیم نمیومدن جلو.دم در دادگاه گفت ما استخوون داریم وگرنه میذاشتم موهات رنگ دندونات سفید بشه

اره فقط گفتن یا توافقی جدا شو بی مهریع  یا بیا برو سردزندگیت گفتم تعهد دادگاهی بده ک دی ...

الهی بمیرم برا همتون

کاش میتونستم بیام وکیلتون بشم 

من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....
الهی بمیرم برا همتون کاش میتونستم بیام وکیلتون بشم 

دیگ بغضم ترکیده گریه شد

دارم نابود میشم اجی

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

مااستخون داریم یعنی چی؟

یعنی خیلی آدم های با اصل و نسبی هستیم.همیشه پز فامیلشو میداد.خداییش هم خانواده ی خوبی داشت.باباش و عموهاش خیلی خوب بودن.ولی این خیای به خودش مینازید

🥲یذره دوسش نداشتم حسرت دوس داشتنش همیشه تا اخر عمر تو دلم میمونه مطمئنم چون خیییلی خیییلی مرد ...

اگه مساله تون این بودفقط،کاش یکم صبرمی کردی.منم همسرمودوست نداشتم ولی به مرورزمان طوری شدکه عاشقش شدم چون مردخوبیه وویژگی های اخلاقی خوبی داره هرچندزودعصبانی میشه امازودم فروکش می کنه.ورابطه مون اوایل ازدواج دچارفرازونشیب بوداماالان بدون هم نمیتونیم چندساعت دووم بیاریم البته رفتارخودم هم باعثش بوده خودم هم سعیموکردم.ان شاءالله که عاقبت بخیربشین عزیزم.

دوستای من سه سال درگیر دادگاه هستن وکیلم دارن هیچیم نتونستن بگیرن پروسه طلاق که طولانی میشه ادم واق ...

اره ولی میگه هیچی نمیدم فقط میام زیر طلاق نامرو امضا میکنم منم انقدر خستم راستش میخام همینکارو بکنم

نمیتونم دلم میخاد فقط صبح تا شب بخابم خسته شدم از همه آدما و دنیا انگار هیچی تو این دنیا نباید سر جا ...

حق میدم باید یمدت بگزره تا درست بشه 

فقط سعی کنید به چیزای خوب فکرکنید اهنگ ترانه گوش کنید پیاده روی کنید 

خودتونو با خیاطی هنری مشغول کنید

یکی ازاشناهای ماهم طلاق گرفتن ازهم مرده که قبل طلاق ازدواج کرده بودصیغه کرده بود.بعدطلاق بلافاصله رفت پیش زن صیغه ای نمی دونیم که عقدش کرده یاهنوزصیغه ست ولی داره بااون زندگی می کنه.کارمی کنن خونه خریدن.زن سابقش هم که مثل یه تکه ماه بودازلحاظ قیافه ازلحاظ اخلاق هم خوب بوداونم بعدشایددوسال ازدواج کردبایه مردمطلقه اونطورکه شنیدم هیچ کدامشان ارامش ندارن.مخصوصامرده.زنش خیلی زرنگه مرده تومشتشه