2777
2789
عنوان

عاقبت همسرانتون بعده طلاق چیشد خوشبختن یا..؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2364 بازدید | 107 پست

من دوران عقد جدا شدم.بعدا شنیدم فردای طلاق شوهر سابقم رفته بود خواستگاری.کمتر از یک سال بعد از طلاق هم ازدواج کرد.الان هم یه بچه داره ولی از یه منبعی شنیدم زیاد راضی نیست.زنش هم راضی نیس.من هم ۴ سال بعد طلاق ازدواج کردم و خدا رو شکر خوشبختم.یه بچه هم دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزرگ نیست شبیه اتاق استرس خیلی داره هیچی حرفاتونو میزنین

نابودم از استرس نابودددددددددم کله شبابیدارم ازترس 

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

نامزدت یا خانوادش اومدن دنبالت؟؟؟؟ مثلا خونتون بیان؟ خودت چند سالتع؟شاغلی یا دانشجو؟

اره فقط گفتن یا توافقی جدا شو بی مهریع 

یا بیا برو سردزندگیت

گفتم تعهد دادگاهی بده ک دیگ نزنه

ندادن

منم واقعا چون بد میزنه ادامه دادم کارای طلاقو

من درسم تموم کردم

۲۴سالمه

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

استارتر مهریه گرفتی؟ چند سالته؟ عقد بودی؟

نه میخام ببخشم اخه هر جور مدرکی علیه ام جمع کرده منم جهازمو که برداشتم دایی نامردم نذاشت صورت جلسه کنم اونجا هم محکوم شدم دستم به جایی بند نیست. خودمم 28 سالمه 20 سالموبود که باهاش ازدواج کردم 3سال بیکاریشو تحمل کردم 4سالم نامزد موندم باهاش با امسال 4سال بود خونش بودم همه جور بلایی سرم آورد اما نمیدونم چرا خدا تقاص نمیگیره ازش 

من باکره نیستم نگرانم شوهر دومت ازت پرسید که باکره ای یانه؟خانوادش چی؟

نگران نباش گلم انشالله که خوشبخت بشی

نه بعد عقد مامانم گواهی سلامت داد به مادرشوهرم بعد مادرشوهرم م داد شوهرم خوند هیچی نگفتن 

تیکر تولدمه  🦋🌱💕                                                                 همیشه دلتنگ🦋🌱🍒
دوست عزیز میشه بپرسم چراازهمسرسابقون طلاق گرفتی.براش ارزوی خوشبختی داری ادم احساس می کنه دوستش داشتی ...

🥲یذره دوسش نداشتم حسرت دوس داشتنش همیشه تا اخر عمر تو دلم میمونه مطمئنم چون خیییلی خیییلی مرد خوبی بود خیلی😞

تیکر تولدمه  🦋🌱💕                                                                 همیشه دلتنگ🦋🌱🍒