2777
2789
عنوان

ننگ به نیرنگ تو خون دختران شهر می چکه از چنگ تو خاک بر سر 😠👊

| مشاهده متن کامل بحث + 1073 بازدید | 66 پست
چرا فقط ایران اخع.... تو کل دنیا همینه... سختگیری و فشار به دختراااا تو کل دنیا هست.... تازه فقط ...

فرهنگ غلط ، تربیت غلط ، هزارتا دلیل دیگه 

ایرانیها مثل اعراب عصر جاهلیت رفتار میکنن و برای دحتر ارزشی قائل نیستن 

بجز عده ی کمی در ایران که دختر دوست دارن بقیه همه پسری هستن و فکر میکنن پسر براشون تخم طلا میذاره و تاج و تخت پادشاهیشون با وجود پسر بی وارث نمیمونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت روا شدنم 😭💔🙏

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
فرهنگ غلط ، تربیت غلط ، هزارتا دلیل دیگه  ایرانیها مثل اعراب عصر جاهلیت رفتار میکنن و برای دحت ...

چراتند میرین الان همه زن ذلیل دختر دوست هستن خیلی فرق کرده بعد اننقلاب واقعا زنها بهشون  ارزش قائل میشن

این قتلها هم واسه مردها توسط زنها هم هست دلیلش عصبانیت هست وتمام ربطی به زن بودن ندداره

اتفاقا مردها بیشتر به قتل ممیرسن تا زنها

یا امام حسین پست فترت حالا که کشتی‌ش چرا سرشو با لبخند میگردونی  خدایا آخر الزمان شده مگه دختر ...

داره آبرو و ناموسشو تو شهر میچرخونه دیگه😢

در این مورد اشکالی نداره ....، چون نمایش قدرت و مردونگیش و اعتبار زور و بازوشه ....😤

بنظرمن عشق بالاتر از غرورمثلا خودِ من بارها شده ك بخاطر عشقی ك به پیتزا داشتم غرورمو زير پا گذاشتم و گفتم تورو خدا يه یتیکشم به من بدين😜 🍕🍟🍷
فقط یه قتل بوده که دلیلش عصبانیتی است که کنترل نشده ربطی به زن ومرد نداره

زمانی حرف شما درسته که قتل آنی و خشم و اعصبانیت کنترل نشده در چندثانیه باشه ...

موضوع چالش ما سریالی در چند قسمت و ماجرایی داشته که در نمایش ناموسی و غیرت سرپوش گذاشتن....(سال ها پیش طلاق گرفته بودن)

I only see humans but not humanity