2777
2789
عنوان

ننگ به نیرنگ تو خون دختران شهر می چکه از چنگ تو خاک بر سر 😠👊

| مشاهده متن کامل بحث + 1073 بازدید | 66 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا گناه کردین دختر َشدیم گناه کردیم اینجا ب دنیا اومدیم ما دخترا مجرم ترینیم فقط جون دختریم

ای بابا دختر بودن خیلی ام خوبه ....

اما بستگی داره کجا به دنیا بیایی....

حتی گاهی تو کدوم شهر...

بنظرمن عشق بالاتر از غرورمثلا خودِ من بارها شده ك بخاطر عشقی ك به پیتزا داشتم غرورمو زير پا گذاشتم و گفتم تورو خدا يه یتیکشم به من بدين😜 🍕🍟🍷
یاد اون آهنگ افتادم 

اهان ....😂

فکر کردم به من بودی...

بنظرمن عشق بالاتر از غرورمثلا خودِ من بارها شده ك بخاطر عشقی ك به پیتزا داشتم غرورمو زير پا گذاشتم و گفتم تورو خدا يه یتیکشم به من بدين😜 🍕🍟🍷
فقط اون دیوونه ای که توی همین سایت گفت کسی که خیانت میکنه بایدم این بلارو سرش اورد

نی نی سایت ای !؟😲

من چمیدونم من از همینجا شنیدم

جدی ...

پس توام نشنیدی😞

من فکر کردم از پلیس و سایت خبر شنیدی...

من که حالم خیلی خیلی بده

یاد رومینای بدبخت افتادم که پدر وحشی اونم با داس سرش رو برید و اومد تو کوچشون نمایش دادن کلو در و همسایه

اینم ی وحشی مثل پدر رومیناست

قتل دخترهای بدبخت بدست نزدیکترین های زندگیشون اونم به وجیع ترین شکل ممکن😭😭😭

تا وقتی پسر پرستی و پسر دوستی توی جامعه موج میزنه بایدم منتظر همچین چیزهایی بود

وقتی کسی باردار میشه اولین حرف اطرافیان اینه که بچه چیه

پسر باشه همه کلی ذوق مرگ میشن اما وااای به روزی که بچه دختر باشه

ربطی به شهر و قومیت خاصی هم نداره از تهران بگیر تا شهرستانهای دور افتاده 

ترک و لر و فارس و شمالی و عرب و بلوچ و ... همه پسر دوستن 

حتی اگر به دروغ تظاهر کنن که نیستن 😔😔😔

تو اخبار این قضیه رو گفت؟

تو تمام سایتا و اینستاو....

فیلم و عکسش ام موجوده...

میتونی ببینی ....

امروز ظهر اتفاق افتاده😢

من که حالم خیلی خیلی بده یاد رومینای بدبخت افتادم که پدر وحشی اونم با داس سرش رو برید و اومد تو کوچ ...

رومینا رو نمایش نداد...

این اولین مورد بوده تو ایران...

رومینا رو نمایش نداد... این اولین مورد بوده تو ایران...

این وحشی تو کل شهر چرخیده

اما پدر بیشرف رومینا اومده تو کوچه شون 

ی دستش داس و ی دستش سر رومینا 

من پیگیر اخبارش بودم از منبع موثق

همسایه هاشون گفته بودن موهای بلند رومینا روی داس پیچیده بود و دلخراش ترین صحنه بوده برای ما 😭😭

من که حالم خیلی خیلی بده یاد رومینای بدبخت افتادم که پدر وحشی اونم با داس سرش رو برید و اومد تو کوچ ...

چرا فقط ایران اخع....

تو کل دنیا همینه...

سختگیری و فشار به دختراااا تو کل دنیا هست....

تازه فقط مسلمونا نه مسیحیا و یهودیا خیلی سختگیرترن

بودا و کلیمی و بهایی و همه و همه ....

آمریکا و اسرائیل و انگلیس و.......الا اخر .....

همه سختگیری مختص ایرانیا و مسلمونا نیست...

این وحشی تو کل شهر چرخیده اما پدر بیشرف رومینا اومده تو کوچه شون  ی دستش داس و ی دستش سر رومی ...

واقعا😐😢

من اون موقع ایران نبودم و خبر هارو نمیتونستم کامل دنبال کنم.....

موقع امتحاناتمم بود و من سخت درگیر بودم....

واقعا چقدر بد بوده پس...😭