2777
2789
عنوان

خیلی بده سن کسی رو سوژه کردن

142 بازدید | 20 پست

یادمه روز اول دانشگاه یکی تو دانشکده سنمو‌ پرسید گفتم ۱۹ گفت ولی‌ بهت میخوره خیلی باشی.

کلا یبار دیدمش و سال ها گذشته ولی هیچوقت چهره‌ و ژست و حالتشو یادم نمیره

شاید برچسب پرنسسعلی الان بهم بزنید بگید زیادی حساسه ولی چهار سال تمام یکی از هم خوابگاهی هام تقریبا هر هفته بهم یاداوری میکرد بخصوص که اون یه سال ازم کوچیکتر بود. هی مسخرم میکرد هی فقط لبخند عادی میزدم که مثلا برام عادیه تا بعنوان نقطه ضعفم نبینتش ولی همیشه و همیشه میگفت

بخدا خیلی تاثیر بدی تو روحیه میذاره

برای همین از اون موقع تا الان هیچوقت تو هر سنی که بودم حس پیری میکردم

تو ۲۰ سالگی، ۲۱,۲۲,۲۳ الی آخر

یعنی هیچوقت حس نکردم جوونم

به همدیگه رحم کنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ وقت کسایی ک ظاهر ، اسم ، خانواده ، وضعیت مالی بقیرو مسخره میکنن رو نمیتونم درک کنم

نمیدونم بااین کار چی بدست میارن ؟ 

از دل شکستن لذت میبرن ؟

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

خب واقعا خیلی حساسی وقتی اینقدر روت اثر منفی داره باید واکنش نشون میدادی که دهنش و ببنده‌

اون اولی کلا یبار بود و دیگه ندیدمش هرچند یادم نرفته

ولی هم اتاقیم که همکلاسیمم بود، اگه واکنش نشون میدادم بدتر میکرد جلو بقیه

طبیعیه چون بعضی وقتا ادم درشت تر از چهرش نشون میده به منم گفتن ولی ب تخمت مگه مهمه

الان من تو ۲۴ سالگی کلی موی سفید هم دارم😂🤣هزار بارم فامیلا ب روم اوردن اما خب نظرشون ب تخمکم هست چون اونا جای من زندگی نکردن و سختیا و چالشای منو نمیدونن هر جور دلت خواست زندگی کن ک*ون لق بقیه اونا سطح فکرشون اندازه یه نخوده ادمای سطحی هستن و فک میکنن باید راجب همه چی کسشر بگن!

ولی یچیز بگم

بیشتر دخترا از پسرایی خوششون میاد که قیافشون جا افتاده تر باشه

حالا بعضی پسرا هم همینو دوست دارن اتفاقا که

بیشتر از سنشون نشون بدن.

برعکسِ دخترا.

🩵🪸

چه عجیب 

من فکر میکردم پسرا از اینکه سنشون بیشتر بخوره خوشحال میشن برعکس دخترا

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد    :https://harfeto.timefriend.net/17222851450537

کلا ادما گوه میخورن جدیشون نگیرررر و همش کسایی ازت ایراد میگیرن ک خودشون هیچی نیستن چ ب لحاظ ظاهر چ دستاورد آدمی که همه چی تمومه خوبی ها و خوشگلیای یه نفرو بولد میکنه و هیچی ازضعف نمیگه

ولی یچیز بگمبیشتر دخترا از پسرایی خوششون میاد که قیافشون جا افتاده تر باشهحالا بعضی پسرا هم همینو دو ...

ببینید بله درست ولی نه به این صورت که هی همینو بکوبن تو سر طرف

این فرق داره با نگاه دختر به پسر که طبیعتا دوست داره جاافتاده‌تر و مردونه تر باشه