2777
2789
عنوان

میکروبلیدینگ

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ واقعا ابروت مشکل داره ابرو نداری برو والا هیچ وقت نرو

ابرو دارم .کم پشته فقط‌‌ با مداد  طوری میکشم همه میگن واای تاتو کردی چه قشنگه .  بعد میگم  نه مداد کشیدم  میگن وااای چه مدادی . میگم فلورمار. میرن میزنن . گند میزنن . میگن دروغ گفتی مارکشو به ما نمیگی😂😂😄

به پیج گلخونم سر بزنین قیمتها به صورت عمده .. خیییلی پایین تر از بیرون‌ @raghse_gol 
[QUOTE=225347195]چقدر دادی [/QUOTپیارسال پونصد امسال سیصد واسه ترمیم و ریمو

من جایی که میخوام برم خیلی کاراش قشنگه ‌ همه راضی ان. هزینشم یه تومنه.. همسرم میگه اگه قشنگ در میاره برو.. ولی ابروهای خودت نازترن ‌

به پیج گلخونم سر بزنین قیمتها به صورت عمده .. خیییلی پایین تر از بیرون‌ @raghse_gol 

با اجازه استارتر ... من خط چشم زدم حالا پشت پلک چشمم دانه زده ب نظرتون برای ترمیم برم ؟؟الان یک ماهه هنوز خوب نشده چشمم

تن مردو نامرد یکیست زمان میگذرد بفهمی مرد کیست
ابرو دارم .کم پشته فقط‌‌ با مداد  طوری میکشم همه میگن واای تاتو کردی چه قشنگه .  بعد میگم ...

پس میکرو نکن من ب خدا خیلی پشیمونم ابروهم داشتم اشتباه کردم رفتم

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد

عزیزم جای خیلی خیلی خوب برو من من رفتم خیلی طبیعی انجام دادم خیلی ام راضی ام گلم مال من تقریبا یکم پونصد میشد 

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁
با اجازه استارتر ... من خط چشم زدم حالا پشت پلک چشمم دانه زده ب نظرتون برای ترمیم برم ؟؟الان یک ماهه ...

راحت باش.. شاید واسه موادش اینجوری شده

من جایی که میخوام برم خیلی کاراش قشنگه ‌ همه راضی ان. هزینشم یه تومنه.. همسرم میگه اگه قشنگ در میاره ...

منمکه پیارسال بهترین ارایشگاه رفتم جاریامم تهران رفتن هممون پشیمونیم

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد
عزیزم جای خیلی خیلی خوب برو من من رفتم خیلی طبیعی انجام دادم خیلی ام راضی ام گلم مال من تقریبا یکم پ ...

مبارکت باشه.پولش مهم نیست .فقط قشنگ بشه