2777
2789
عنوان

بیاین ی گوش مالی بدین بهم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 55 پست
عزیزم هروقت مسئله ای داشتی که بخوای با کسی درد دل کنی میتونی روم حساب کنی خوشحال میشم بتونم کمکی کنم ...

ممنون عزیزم‌.چقد مهربونی درخواست میدم دوس داشتی قبول کن

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم خوبی؟  گوشی کمتر دست میگیری یا برگشتی به روال قبلت؟ راستشو بهم بگو تا اگه بازم گوشی ...

سلام عزیزم .ممنون که پیگیری. کاش آدم از این دوستا چن تا داشت !نه خدا رو شکر بهتر شدم باور کن.بعضی روزا فقط ....🙊🙊🙈🙉

سلام عزیزم .ممنون که پیگیری. کاش آدم از این دوستا چن تا داشت !نه خدا رو شکر بهتر شدم باور کن.بعضی رو ...

خب خدارو شکر که بهتر شدی. بازم کمکی خواستی بهم بگو.

منم خوشحالم که دوست خوبی مثل شما دارم 💐💐💐

خب خدارو شکر که بهتر شدی. بازم کمکی خواستی بهم بگو. منم خوشحالم که دوست خوبی مثل شما دارم 💐💐💐

وای عزیزم .یک دنیا ممنون .میشه بپرسم متولد چندی؟

وای عزیزم .یک دنیا ممنون .میشه بپرسم متولد چندی؟

من تا حالا اینجا سنمو نگفتم. فقط یه کاربری بود میخواستم بهش مشاوره بدم بهش گفتم.

من هر چند وقت یکبار میرم به کسانیکه مشاوره میدم سر میزنم حال و احوالشونو میپرسم ببینم چطوره زندگیشون. اینکه بتونی به یه نفر کمک کنی و زندگیش عوض بشه حس خیلی خوبی داره.

من تا حالا اینجا سنمو نگفتم. فقط یه کاربری بود میخواستم بهش مشاوره بدم بهش گفتم. من هر چند وقت یکبا ...

آهان باشه عزیزم.مشکلی نداره .شما مشاورین؟ینی منظورم اینه که درسشو خوندین؟یا یه آدم مهربون و دلسوزین؟

آهان باشه عزیزم.مشکلی نداره .شما مشاورین؟ینی منظورم اینه که درسشو خوندین؟یا یه آدم مهربون و دلسوزین؟

نه گلم مشاور نیستم ولی خب با خیلیها برخورد داشتم و کتابای روانشناسی زیاد خوندم.

البته ادعایی ندارم. فقط گاهی با چندتا راهنمایی ساده زندگی طرف میتونه عوض بشه و منم دریغ نمیکنم. 

نه گلم مشاور نیستم ولی خب با خیلیها برخورد داشتم و کتابای روانشناسی زیاد خوندم. البته ادعایی ندارم. ...

اره عزیزم .صد در صد درست

میگی 

.همین که همیشه پیگیری، یکی از بهترین دوستامی😘😘