2777
2789

آره

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری؟؟

یه تب سنج رو گذاشتم ویژه ی همین کار

اول سرشو الکل میزنم و تمیز میکنم و بعد وارد مقعد پسرم میکنم، یکم که بره تو که اون سریش کامل بره تو، دکمشو میزنم تا بوق بزنه و بعد دما رو میخونم و بعد میشورم و الکل میزنم

Do not give what is holy to the dogs; nor cast your pearls before swine, lest they trample them under their feet, and turn and tear you into pieces
پسر منم از غروب یهو تب کرد الانم نمیزاره پاشویه کنم تبش هم بالاست نمیدونم چکار کنم

اره خوابن اذیت میشن من پروفن دادم یکم اومده پایین همش دارم دستمال میذارم روی پیشونیش آب لیمو شیرین هم دادم

بچه ام بیماره لطفاً برای سلامتیش صلوات بفرستید🙏لایک کنید منم براتون صلوات می‌فرستم به هر نیتی که دارید  
پسر منم از غروب یهو تب کرد الانم نمیزاره پاشویه کنم تبش هم بالاست نمیدونم چکار کنم

چی داره به سر بچه‌ها مون میاد

بچه ام بیماره لطفاً برای سلامتیش صلوات بفرستید🙏لایک کنید منم براتون صلوات می‌فرستم به هر نیتی که دارید