2777
2789
عنوان

گوگل دیوانه🤦‍♀️😐

639 بازدید | 25 پست

🌺 دکتر تب سنتی اینده ( دوستان تب هم میشه طب هم میشه اصلش برای این موضوع تب هست گیر ندید با تشکر 😐) 🌺 ولی بازم هر سئوالی داشتین ازم بپرسین جواب میدم ، انشالله هیچ بیماری توی دنیا نمونه 🌹حالا که تا اینجا اومدی ی امن یجیب برای بیمارا بگو 🖤🖤💥متاهلم💥

حالااین یعنی چی؟؟؟

یاس رازقی هستم.هرکودکی بااین پیام متولدمیشه که:خداهنوزازانسان ناامیدنیست😍نردبان این جهان ماومنی است/عاقبت این نردبان افتادنی است/لاجَرَم هرکس که بالاترنشست/استخوانش سخت ترخواهدشکست... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اه دلم یجوری شد

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

این عکس بالائیه رو من قبلا دیدم، فک کردم منم مشکل دارم

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

این مخاطاتای ته گلو مگه سرطانه اخه؟ منم دارم از اینا الائمی هم ندارم کسی هست داشته باشه؟

🌺 دکتر تب سنتی اینده ( دوستان تب هم میشه طب هم میشه اصلش برای این موضوع تب هست گیر ندید با تشکر 😐) 🌺 ولی بازم هر سئوالی داشتین ازم بپرسین جواب میدم ، انشالله هیچ بیماری توی دنیا نمونه 🌹حالا که تا اینجا اومدی ی امن یجیب برای بیمارا بگو 🖤🖤💥متاهلم💥
گوگل کارش همینه انتظار دیگه ای داری 😂😂😂 حالا چی شده تو گوگل دنبال سرچ علائم هستین ؟ 

داشتم میگشتم اینو دیدم نو شته سرطان مگه میشه؟؟؟ اخه من تغذیه سالم دارم ورزشکارم 

این مخاطاتای ته گلو مگه سرطانه اخه؟ منم دارم از اینا الائمی هم ندارم کسی هست داشته باشه؟

منننننننن

از سینوزیت و انحراف بینیم هست

همیشگی دارم یک روز نیست ترشح پشت حلق نداشته باشم

همین الانم سینوزیتم عود کرده گلوم واویلاس صدام گرفته 

سرطان گلو ربطی به این مورد نداره علائمش چیز دیگه ای هست 

منننننننن از سینوزیت و انحراف بینیم هست همیشگی دارم یک روز نیست ترشح پشت حلق نداشته باشم همین الا ...

بخدا تا دیدم پاهام سست شد 

دوستان یه سوال اگه بخواییم یه پست که گذاشتیم تو یه تاپیکی مال چند وقت پیش پاک کنیم چطوری اون پستو پا ...

مال چن وقت پیش نمیشه باید ۳ ثانیه ای حذفش میکردی قبلا میشد هر دقیقه ای که پست گذاشتی پاک کرد ولی الان امکانش نیست 

متولد ۱۳۶۹ هستم