🌺 دکتر تب سنتی اینده ( دوستان تب هم میشه طب هم میشه اصلش برای این موضوع تب هست گیر ندید با تشکر 😐) 🌺 ولی بازم هر سئوالی داشتین ازم بپرسین جواب میدم ، انشالله هیچ بیماری توی دنیا نمونه 🌹حالا که تا اینجا اومدی ی امن یجیب برای بیمارا بگو 🖤🖤💥متاهلم💥
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو داره😊 خودتونمتوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....
این عکس بالائیه رو من قبلا دیدم، فک کردم منم مشکل دارم
انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
این مخاطاتای ته گلو مگه سرطانه اخه؟ منم دارم از اینا الائمی هم ندارم کسی هست داشته باشه؟
🌺 دکتر تب سنتی اینده ( دوستان تب هم میشه طب هم میشه اصلش برای این موضوع تب هست گیر ندید با تشکر 😐) 🌺 ولی بازم هر سئوالی داشتین ازم بپرسین جواب میدم ، انشالله هیچ بیماری توی دنیا نمونه 🌹حالا که تا اینجا اومدی ی امن یجیب برای بیمارا بگو 🖤🖤💥متاهلم💥
گوگل کارش همینه انتظار دیگه ای داری 😂😂😂 حالا چی شده تو گوگل دنبال سرچ علائم هستین ؟
داشتم میگشتم اینو دیدم نو شته سرطان مگه میشه؟؟؟ اخه من تغذیه سالم دارم ورزشکارم
منننننننن از سینوزیت و انحراف بینیم هست همیشگی دارم یک روز نیست ترشح پشت حلق نداشته باشم همین الا ...
بخدا تا دیدم پاهام سست شد