2777
2789
عنوان

گوگل دیوانه🤦‍♀️😐

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 25 پست
منننننننن از سینوزیت و انحراف بینیم هست همیشگی دارم یک روز نیست ترشح پشت حلق نداشته باشم همین الا ...

ببین شبیه جوشن ته گلو بهشون میگن مخاط ولی گوگل میگه سرطان

🌺 دکتر تب سنتی اینده ( دوستان تب هم میشه طب هم میشه اصلش برای این موضوع تب هست گیر ندید با تشکر 😐) 🌺 ولی بازم هر سئوالی داشتین ازم بپرسین جواب میدم ، انشالله هیچ بیماری توی دنیا نمونه 🌹حالا که تا اینجا اومدی ی امن یجیب برای بیمارا بگو 🖤🖤💥متاهلم💥
مال چن وقت پیش نمیشه باید ۳ ثانیه ای حذفش میکردی قبلا میشد هر دقیقه ای که پست گذاشتی پاک کرد ولی الا ...

نمیشه لینکی چیزی بزاری نی نی یار پاک کنه؟ 

اگه امضامو باز کردی   اینو بدون تو مشکل بدی هستم   دعام میکنی؟  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه جوابمو بدید؟

🌺 دکتر تب سنتی اینده ( دوستان تب هم میشه طب هم میشه اصلش برای این موضوع تب هست گیر ندید با تشکر 😐) 🌺 ولی بازم هر سئوالی داشتین ازم بپرسین جواب میدم ، انشالله هیچ بیماری توی دنیا نمونه 🌹حالا که تا اینجا اومدی ی امن یجیب برای بیمارا بگو 🖤🖤💥متاهلم💥
بخدا تا دیدم پاهام سست شد 

اهمیت نده

گوگل یه سری مطالبش درسته اما همش نه

خب خیلی کلی میگه ولی دکتر با توجه به شرایط هر کس تشخیص میده

ممکنه دو نفر علائم مشابه داشته باشن ولی یکی نشونه سرطانه اون یکی عفونت

گوگل که نمیاد بر اساس شرایط بگه یه چیز کلی میگه ولی دکتر نه فرق داره

به هییییچ عنوان بیخودی تو گوگل سرچ نکنین بیماری ها رو خودم یه عدد زخم خورده هستم که میگم

من حتی دکتر میرم دارو میده عوارضشو تو گوگل سرچ نمیکنم چون یه مدت یه دارو میخوردم عوارض احتمالیشو نمیدونستم بعد قطع کردنش مشکلی نداشتم سری دوم گوگل رفتم هی دیدم یکی گفت من خوردم ال شدم اون یکی گفت بل شدم دقیقا ال و بل رو فهمیدم خودم درگیرش شدم چون هی فکر کردم بهش که نکنه منم اینجوری شم و همونم شد 😂😂😂

اهمیت نده گوگل یه سری مطالبش درسته اما همش نه خب خیلی کلی میگه ولی دکتر با توجه به شرایط هر کس تشخ ...

خیلی ناراحتممم😭

ببین شبیه جوشن ته گلو بهشون میگن مخاط ولی گوگل میگه سرطان

جوش با مخاط فرق داره 

هر جوشی توی دهان یا گلو زیاد بمونه باید دکتر ببینه

ترشح از عفونته 

اگه خیلی میترسین برین دکتر ببینه راحت شین

منم یه بار یه لوزم به کم بزرگتر از اون یکی بود گوگل هم فرمودن از سرطان لوزه هست رفتم دکتر گفت التهابه آمپول زدم دکتر گفت خوب شدی من میگفتم نه 😂😂

رفتم یه دکتر دیگه گفت پاشو برو سالمی 

نمیه لینک بزاریم مثل تاپیکا که نی نی یار پاک میکنه اینم پاک کنه؟

نه انجام نمیده

تاپیکم لینک بدین هر تاپیکی و حذف نمیکنه

حالا به یه نی نی یار بگین ببینین چی میگن ولی تا اونجایی که میدونم نی نی یار فقط تاپیک حذف میکنه 

وسواس فکری و خود بیمار پنداری دارین ؟

یکم😂😂

یکم😂😂

نکن این کار و 

خودم درگیر بودم زندگیم نابود شد الان یه کم کنترل کردم

ببین الان من چند هفتس همش سر درد دارم دو روزه از صبح پا میشدم سر درد داشتن تا شب

گوگل بزنی میگه یه علتش میگرن یکیش سینوزیت و .... آخریش تومور مغزی

خب ما کدومو میبینیم ‌؟

تومور مغزی و 

ولی من هم سابقه میگرن دارم هم سینوزیت رفتم گوگل علائم سینوزیت و خوندم دیدم بله سینوزیته

عنبرنسا دود کردم راحت شدم تا کرونا کمتر شد برم متخصص حلق و بینی 

حالا اگه اون موقعی که وسواس داشتم بود میگفتم نهههههه تومور مغزیه

گوگل شاید درست بگه ولی کلی میگه و شرایط آدما فرق داره

پس گوگل مشکل نداره ما نباید بخونیم چون علمشو نداریم نمیدونیم کدوم درسته کدوم غلط

اینم بگم یه بار میگرن با علائم چشمی داشتم نمیدونستم میگرنه چون اول علائم چشمی داشتم میدونستم این علائم مهمن ولی نمیدونستم از میگرنه رفتم گوگل دیدم زده میگرن ولی از اون طرفم نوشته بود پاره شدن شبکیه که اینو میدونستم از قبل

فرداش رفتم چشم پزشکی گفت میگرنه گوگلم نرو اگه زیاد تکرار بشه از شبکیه هست ولی گوگل ننوشته بود در صورتی که زیاد تکرار بشه مهمه نوشته بود یه بارم اتفاق بیفته مهمه نری دکتر کور میشی 😁

فرق دکتر و گوگل اینه