2777
2789
عنوان

آیا من دیوونم تواین شرایط به بچه دوم فکرمیکنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1479 بازدید | 161 پست
فاصله سنیتون چقد بود؟

7سال 🤦‍♀️

برای سلامتی رهبر عزیزمون : اللهمَّ اجْعَل قائدنا و سَیدنا السَیّد علی الخامنه ای فی دِرعِکَ الحَصینَةِ الَّتی تَجْعَلُ فیها مَن تُرید ما تعرّض به کسی نکردیم و به هیچ وجه تعرّض احدی را هم قبول نمیکنیم و تسلیم تعرّض هیچ کس نمیشویم؛ این منطق ملّت ایران است.يَدُ ٱللَّهِ فَوْقَ أَيْدِيهِمْۚ💚💝الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِین (علی‌ابن‌ابی‌‌طالب)وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ💝💚

اخه اسم بچه رو انتخب کرده  لباس دخترونه اسباب بازی دخترونه میبینه ذوق میکنه میگه با دخترم دوت ...

هووی ما زنا دخترامونن😂

🌹هرچه برای خود میپسندی برای دیگران هم بپسند🌹🏵حضرت علی (ع‌)🏵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه شرابطشو ندارین چرا میخوای بیاری؟

نمیخوام که فعلا بیارم

آخه بچم تنهاست

میگم شاید اوضاع مالی درست شد بعد پشیمون بشم که چرا زودتر نیاوردم

درصورتیکه خیلی هم بچه دوست نیستم

منم خیلی قبل نیستما😂پیرم نکن. خواهرم 12 سالشه عزیزم بچه ها طبق تربیت خانوده رشد میکنن و خواسته دار ...

منم از فاصله سنی زیاد خوشم نمیاد

ولی ازهمه چی میترسم

واسه بچه داری هم دست تنهام

مامانمم میگه نیار همون یکی بسه

درکل خانواده بچه دوستی نیستیم

اما برعکس شوهرم وخانوادش

عزیزم خدا حفظشون کنه برات فک کن ما سر اولی بیمه تکمیلی نداشتیم پول آزمایش اینارو شوهرم ب زور جور می ...

وای ماعم بخدا گاهی پول ویزیت نداشتیم ولی میدونستم مقطعیه 

یکی ک ن کاری داره ن پشتوانه نه امید یکم سخته تصمیم گیری

اگه شوهرت بیکار نبود مشکلی نبود تا به یه ثبات نرسیدی از لحاظ مالی به بچه دوم فکر نکن نگران اختلاف سن ...

آره فک کنم حرف درست همین باشه

نباید عجله کنم

نه عزیزم هر روز بخون... تا به نتیجه برسی. من سه سال خوندم. به نیت همه مردم ایران و مسلمان میخوندم. ...

عزیزم معلومه که شما خوبی که برای همه دعای خیر میکنی وبا حرفات آرامش میدی

ان شاالله به هرچی میخوای برسی🤗

اگه شوهرت همراهیت میکنه و توان و حوصله شو داری فاصله سنی کمتر بهتره.

نه هیچکدوم رو ندارم واقعا😑

درخواست میکنم عمیقا بحث رزق رو در قرآن یه بررسی کنید می بینید که خیلی از داشته های ما که اصلا از ...

راست میگید شما

توکل باید از ته قلب باشه که خدا خودش میدونه از ته قلبم بهش امیدوارم

خودمو واسه خاطر بیکاریش ناراحت نمیکنم میکن هرچه از دوست رسد نیکوست

خدا بد بنده هاش رو نمیخواد

این روزای بالا وپایین واسه همه هست

کلا زندگی انسان با مشقت هست

هیچکس نیست که بگه من دارم ایده آل زندگی میکنم

عزیزم معلومه که شما خوبی که برای همه دعای خیر میکنی وبا حرفات آرامش میدی ان شاالله به هرچی میخوای ب ...

بزرگواری عزیزم

شک‌نکن که بچه رزق میاره. ولی تلاش کنید که شغلی جور بشه

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
راست میگید شما توکل باید از ته قلب باشه که خدا خودش میدونه از ته قلبم بهش امیدوارم خودمو واسه خاطر ...

دقیقا همینه هیچ وقت نمیشه که همه چیز جور باشه. ما باید کاری که لازمه رو انجام بدیم

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
منم ازین فکرا میکردم یهو دومی ناخواسته شد انقد الان راضی ام خدارو شکر

باورکن منم دوست داشتم ناخواسته بشه بهترازینه که همش برنامه ریزی کنی وهمه چیو بسنجی

الان از پس هزینه ها برمیاید؟

خدا حفظشون كنه.منم همش ميگم اگه دومي رو بيارم امكانات بچم و خودم نصف ميشه الان به زور برا خودم ميتون ...

منم دقیییقا مثل شما فک میکنم