2777
2789
عنوان

آیا من دیوونم تواین شرایط به بچه دوم فکرمیکنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1479 بازدید | 161 پست
ممنونم حتما میخونم تاپیک رو وحرفتون رو قبول دارم سوره یس رو چهل روز باید بخونم؟

درخواست میکنم عمیقا بحث رزق رو در قرآن یه بررسی کنید

می بینید که خیلی از داشته های ما که اصلا ازشون استفاده نمیکنیم

رزق نیستن

رزق الهی واقعا ماندگاره. کافیه خدا برات بخواد

راستی بحث توکل رو هم بخون. و برای شغل همسرت توکل کن

اگه درست توکل‌کردی و نتیجه نگرفتی

بیا اینجا من رو لعن کن

چون من با این توکل خیلی عشق میکنم. زندگیم رو متفاوت کرده

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بخواید به خودتون فکر کنید و به بچه دوم ظلم کنید اره

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
ببین خدا تو سوره طاها گفته رزق رو من میرسونم شما فقط خانواده ات رو امر کن به نماز آیه ۱۳۱ یا ۱۳ ...

آره خب ما که تو زندگی بقیه نیستیم

اینم که خدا روزی رسونه شکی نیست

ولی من همین الانم نمیتونم اسباب بازی ولباس خوب برای بچم بخرم

خودمو که کلا گذاشتم کنار

🌹هرچه برای خود میپسندی برای دیگران هم بپسند🌹🏵حضرت علی (ع‌)🏵
چون متاسفانه حرف همه رو قبول داریم‌جز اصل کاری خدا میگه تو بیار بقیش با من...اما ما ....😔

درسته 

اطمینان نمیکنیم

من حتی مامانم میگه نیار حامی ندارم

همه میگن تو وضع الان خیانته در حق بچه بدنیا آوردنش

اونام والا موندن تو سختی فامیل ما سه قلو داره اگر پدر شوهرش نبود الان هیچی دیگه ...تازه به سن مدرسه ...

من خودم مامان قلوام. یعنی چند قلو دارم

مایی که از زیر صفر شروع کردیم

به برکت بچه هام زندگی مون در حد خودمون خوبه.

نه تو مدرسه هم کمرمون نشکست!

پیشنهاد میکنم پیج های فرنگ نما و فرنگ‌نوشت رو بخونی... عمیقا نگاهت به کشورهای دیگه رو تغییر میده

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
به نیت منم بخون خانومی  خدا امواتتو بیامرزه

شما دعا کن مجددا توفیق پیدا کنم.

چشم

البته که قبلا میخوندم به نیت تون

آره خب ما که تو زندگی بقیه نیستیم اینم که خدا روزی رسونه شکی نیست ولی من همین الانم نمیتونم اسباب ...

می فهممت. شما تاپیک رو بخون و برنامه ریزی کن براش

ببین خدا چجوری درستش میکنه

یه پسر دیگه میخوام هرکاری میکنم نمیتونم دلمو راضی کنم پسرم داداش نداشته باشه. 

دوتا دختر داري با يه پسر؟ خوبه كه قشنگ حامي خواهراش ميشه اداره امورو ميگيره دستش.خب چي ميشه داداش نداشته باشه.اتفاقا بعضي داداشا در آينده بدتر از دشمن ميشن.شوهر من يه برادر داره خيلي اذيتش ميكنه الان تازه دو ميليارد پول سر ندانم كاري از دست داده سر خوده از همسرم راهنمايي نميگيره حرف گوش نميده. خودت صلاحتو بهتر ميدوني من شمارو نميشناسم اما بعدا اذيت ميشي تعدادتون زيادتو باشه تو ميانسالي.سه تا بچه خيلي خوبه

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
28 سالته هنوز فرصت داری برای بچه دار شدن این فکرای الکیو نکن

نمیدونم چرا این حس رو دارم

دلم میخواد بیارم تموم شه راحت شم ازین مشغله ذهنی

از طرفی من هر خانواده پولداری رو دیدم دوتا بیشتر ندارن

خب حتما ماها که بپای اونا نمیرسیم باید به یدونه بسنده کنیم

دختر منم خیلی گفت ۶ سالشه علی رغم میلم باردار شدم الان تهوع منو از پا دراورد 

خیلی سخته با وجود یه بچه دیگه دوباره حامله شی؟

نمیدونم چرا این حس رو دارم دلم میخواد بیارم تموم شه راحت شم ازین مشغله ذهنی از طرفی من هر خانواده ...

منم ازین فکرا میکردم یهو دومی ناخواسته شد انقد الان راضی ام خدارو شکر

بله

خدا حفظشون كنه.منم همش ميگم اگه دومي رو بيارم امكانات بچم و خودم نصف ميشه الان به زور برا خودم ميتونم چيزي بگيرم همش ميره سر بچه.بعد ميگم نيارم يدونه بچه كمه

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️