2777
2789
عنوان

آیا من دیوونم تواین شرایط به بچه دوم فکرمیکنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1479 بازدید | 161 پست
خیلی سخته عزیزم  همه امکانات بچه اول نصف میشه  فک کن نتونی کاپشن بخری

وای دقیقا زدی تو خال

حالا چیزای مهمتر از کاپشن هم هست

آزمایشات بارداری

تغذیه

پوشک

شب بیداری

ساپورت بچه اول

وای نمیدونم دیوونه شدم انقد فک کردم

🌹هرچه برای خود میپسندی برای دیگران هم بپسند🌹🏵حضرت علی (ع‌)🏵
خدا حفظشون كنه.منم همش ميگم اگه دومي رو بيارم امكانات بچم و خودم نصف ميشه الان به زور برا خودم ميتون ...

ماهم بعد دومی شوهرم دو شیفت کار میکرد الان خودمم شاغلم کمک حالم 

باهم ده دوازده تومن درآمد داریم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا این حس رو دارم دلم میخواد بیارم تموم شه راحت شم ازین مشغله ذهنی از طرفی من هر خانواده ...

بیاری و راحت بشی یچیزای دیگه ذهنتو درگیر میکنه خرابتر شدن وضع مالی و شرایط و... 

نه خب هیچوقت خودتو مقایسه نکن شاید اون خانواده عقیدشون اینه که دوتا کافیه ولی حتما بذار وضع مالیتون خوب بشه بعد اقدام کن

ملکه_بانشی تعلیق شده هستم😜🤐
ماهم بعد دومی شوهرم دو شیفت کار میکرد الان خودمم شاغلم کمک حالم  باهم ده دوازده تومن درآمد دار ...

خوبه خدا بيشترش كنه روزيشونو

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

اره دیوونه شدی

لایک نکن.      لا لایک.       لایک المه.     dont.like     به سه زبان گفتم باز میای لایک میکنی بشررر؟؟                                                                                           اشتیاقی که دیدار تو دارد دل من،  دل من داندو، من دانم و ،دل داندو، من💜                                            خاک من گل شود و، گل شکفد از گل من، تا ابد مهر تو بیرون نرود از دل من😍💜
من ۳تا دارم میخوام چهارمی رو هم بیارم سوهرمم ورشکست شد امسال

خداوکیلی چطور ممکنه،

میتونید همشونو ساپورت کنید؟

عزیزم، دخترت منم😂 به دنیا که بیاد، شیرینی روابطشون رو که ببینی، حسابی خستگی از تنت میره.  حتی ...

فاصله سنیتون چقد بود؟

حس میکنم اون موقع دیگه دیره ولی نیست نه؟😁

من و برادرم ١١ سال اختلاف سني داريم تو بچگي باهم بازي ميكرديم دعوا هم ميكرديم الانم خيلي برا هم پشت و پناهيم 

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
حالا کاپشن رو یه کاری کردی دندونپزشکی  نمیدونم ازمایش  سرویس مدرسه امکانات اموزشی من ب ...

منم به همین چیزا که فکرمیکنم پشیمون میشم

بچه درسته شیرینه وهمبازی میشه اما همیشه کوچیک وشیرین نمیمونن بزرگ بشن هزارتا خواسته دارن

منم سر بارداریم اوضاع مالی اوکی نبود ولی بیمه مون با بیمازستان های خوبی قرار داد داشت اونجا میرفتم پ ...

عزیزم خدا حفظشون کنه برات

فک کن ما سر اولی بیمه تکمیلی نداشتیم پول آزمایش اینارو شوهرم ب زور جور میکرد

بیمارستانم رفتم دولتی وزایمان طبیعی🤐

من از دوران دبیرستان فوبیاشو داشتم

آخرم سرم اومد