2777
2789
عنوان

آیا من دیوونم تواین شرایط به بچه دوم فکرمیکنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1479 بازدید | 161 پست
معمولا زایمان دوم راحت تره یه دارو هست اسمش زایمان آسان برای طب اسلامیه باعث میشه دهانه رحم نرم بشه ...

خداروشکر خدا حفظشوت کنه براتون

کاش منم میتونستم سختگیر نباشم

واسه همین یدونشم کلی فداکاری وازخود گذشتگی کردم

کاش قبل زایمان اولم باهاتون آشنا شده بودم وبهم میگفتین😅😅

🌹هرچه برای خود میپسندی برای دیگران هم بپسند🌹🏵حضرت علی (ع‌)🏵
باید خودمو قانع کنن فاصله سنی مهم نیست

نه زيادم مهم نيس واقعا. 

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دور از جونت ان شاالله به هرچی خیروصلاحته برسی واقعا آدم دلش میسوزه برای بچه های تک فرزند ولی ...

دقیقا خیلی سردرگمم از ی طرف مخارج  و هزینه از ی طرف دخترم منو کلافه کرده همه حرفاش به برادر یا خواهر ختم میشه 

دقیقا خیلی سردرگمم از ی طرف مخارج  و هزینه از ی طرف دخترم منو کلافه کرده همه حرفاش به برادر یا ...

خب شما اگه دخترت خیلی اصرار داره بیار

من دخترم فعلا چیزی نمیگه چون حس میکنم فعلا خیلی این چیزارو نمیفهمه

ولی منم میترسم درآینده همش بخواد اصرارکنه که میخوام

اینجوری قضیه سخت میشه

اونا که از شرایط اجتماعی واقتصادی چیزی نمیدونن

چقد شرایط جامعه بد شده قدیم بدون اینکه به چیزی فک کنن بچه دارمیشدن الان باید همه چیو بسنجی😑

چرا اشتباهه؟

والا همه میگن تک وتنها میمونه افسرده میشه گناه داره

بعضیا عقیدشون اینه که بچه رو با شرایط مالی ضعیف بزرگ کنی اما دوتا باشن بهتره

ولی من اینطور فک نمیکنم😐

من خودم تک فرزندم. هر سوالی داری از خودم بپرس 😁

خب عزیزم لطفا برام بگو که الان شما افسرده وتنها ونا امید هستی ازینکه تک فرزندی؟😁😁

واینکه چن سالته؟

خب عزیزم لطفا برام بگو که الان شما افسرده وتنها ونا امید هستی ازینکه تک فرزندی؟😁😁 واینکه چن سالته ...

من ۲۷ سالمه و کاملا راضیم از تک فرزند بودن چون اگر دو نفر بودیم خانواده به سختی از پس تضمین کردن آیندمون بر میومدن با توجه به شرایط افتضاح کشور. بنظرم حس تنهایی و افسردگی چیزی نیست که ربطی به شلوغی دور و بر آدم داشته باشه. خیلیا هستن که اصلا تنها نیستن و کاملا ظاهر شادی هم دارن ولی از درون افسردگی دارن. این حس یک حس درونی هستش و تنها به خود شخص ربط داره نه هیچ چیز دیگه ای. خود من شخصا راضیم چون امکانات همیشه برام بوده و اون توجهی که باید بین دو نفر تقسیم میشده، معطوف به من شده. ضمنا اینکه بواسطه اینکه مادرم شاغل بودن و نصف روز خونه نبودن من کاملا مستقل بار اومدم. تعجب میکنم از کسایی که میگن تک فرزندها لوس هستن. برعکس چون کسی دورشون نیست سعی میکنن خودشون از پس خودشون بر بیان. کما اینکه به نحوه تربیت والدین هم بستگی داره این موضوع. اگر تصمیمتون این هست که دیگه فرزندی نیارین، باید یک تعادلی بین اون توجه ای که ازش حرف زدم و استقلال فرزندتون بوجود بیاریت. در هر صورت هیچ چیز تضمین کننده چیز دیگه ای نیست دوست عزیز. پیروز باشید.

من ۲۷ سالمه و کاملا راضیم از تک فرزند بودن چون اگر دو نفر بودیم خانواده به سختی از پس تضمین کردن آین ...

خیلی خوب راهنمایی کردین ممنونم ازتون

کاملا حرفاتون درسته

من خانواده های پرجمعیتی رو میشناسم که سال به سال باهم رفت وآمد ندارن

درسته هیچ شرایطی برای فرد دیگه مشابه نیست

از خدا میخوام کمک کنه تا دخترمنم مستقل ومتکی به خود باربیاد ولوس نشه چون من برام خیلی مهمه این موضوع اما همسرم یکمی زیاد بها میده بهش.

ان شاالله مشکلات جامعه هم حل بشه تا هرکی دوست داره فرزند زیادتری داشته باشه بتونه از پسش بربیاد.

بازم ممنونم😘😘

خیلی خوب راهنمایی کردین ممنونم ازتون کاملا حرفاتون درسته من خانواده های پرجمعیتی رو میشناسم که سال ...

بله دقیقا دیگه مثل سابق نیست اون صمیمیت ها چون وضعیت پیش اومده اجازه نمیده‌ . درگیری کاری و مشکلات اقتصادی مردم رو از هم دور کرده و چه بسا بچه های نسل جدید با هم مشکلاتی هم داشته باشن . خانواده هایی که اطراف من هستند و دو فرزند یا بیشتر دارن بین بچه هاشون جای حس صمیمیت حس رقابت یا حتی حسادت وجود داره دقیقا برعکس خانواده های قدیمی. سعی کنین به دخترتون مهارت یاد بدین.در کنار این یاد گرفتنا باید حس کنه قوی هست و از پس همه چیز بر میاد.اگه کاری رو درست و به تنهایی انجام داد، تشویقش کنین برای کار خوبش و پاداش در نظر بگیرین تا این حس استقلال براش شیرین بشه. طوری که ملکه ذهنش بشه که من باید تنهایی از پس خودم بر بیام و کسی کمک من نیست. وقتی اینو بصورت پیش فرض داشته باشه تو ذهنش دیگه نه از تنها موندن در آینده میترسه نه وابسته به دیگری بار میاد. موفق باشین عزیزم.😘😊

بله دقیقا دیگه مثل سابق نیست اون صمیمیت ها چون وضعیت پیش اومده اجازه نمیده‌ . درگیری کاری و مشکلات ا ...

ممنونم گلم از توصیه های خوبتون من همه تلاشمو میکنم

امیدوارم شماهم تو زندگیتون موفق وخوشبخت باشین🤗😉