2777
2789
عنوان

داره دروغ میگه به نظرتون؟ 😐

220 بازدید | 31 پست

دوستمو خیلی وقته میشناسم و صمیمی ترین دوستمه

میگه دو ساله با یکی رل زدم که خوانندس میگم کیه میگه نمیتونم بگم😐😐خیلی باهاش در ارتباط بودم مگه میشه متوجه نشده باشم انقد یهویی؟😐😂

بعد حرفشم عوض میکنه اول گفت به خواهرم گفتم بعد میگه تو اولین نفره که میدونی😂

میشه یه صلوات مهمونم کنی...💛🌻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زر میزنه

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  

راست یا دروغ

مهمه مگه؟

زندگی خودشه عزیز بیخیال لطفا

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 

چه نا مفهوم😂🤪

اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)🌾🌙کلنا فداک یا فرمانده جانم مهدی(عج)🌱دوستای خوبم خواستین بهم بگین براتون توحید بخونم و صلوات بفرستم✨♥خدایا!از بد کردن آدمهایت شکایت داشتم به درگاهت اما شکایتم را پس میگیرم...من نفهمیدم!فراموش کرده بودم که بدی را خلق کردی تا هر زمان که دلم گرفت از آدمهایت، نگاهم به تو باشد.گاهی فراموش میکنم که وقتی کسی کنار من نیست،معنایش این نیست که تنهایم.معنایش این است که همه را کنار زدی تا خودم باشم و خودت... با تو تنهایی معنا ندارد!مانده ام تو را نداشتم چه میکردمدوستت دارم، خدای خوب من.(دکترچمران)🕊🤍🌿

آقا ما انقد از این خالیا واسه هم میبستیم از ده کیلومتری تشخیصش میدم😑

یکی  از همکلاسیا که میگفت تتلو اومد سوپرمارکت باباش خواستگاریش کرده😂😂😂

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

یارو حتما از این خواننده هاییه ک زیر دوش کنسرت میزارن

پرسیدم خیلی معروفه میگه در حال معروف شدنه

اسمشم نمیگه فقط گفت اولش م داره😐

میشه یه صلوات مهمونم کنی...💛🌻