2777
2789
عنوان

بحث داداشم با عموم

1121 بازدید | 71 پست

سلام بچه ها من یه داداش دارم 18سالشه ولی خیلی رو مامانم تعصب داره خیلی ((منظور از تعصب اینه اگه کسی به مامانم یکم بی احترامی کنه سریع جبهه میگیره.

بعد دیشب خونه بابابزرگمینا بودیم عموم برگشت به مامانم تو داداشمو پیرش کردی ((به شوخی))

بعد داداشم برگشت گفت عمو این چه حرفیه که میزنی.عمومم برگشت گفت عموجان دارم شوخی میکنم .

بعد دختر عموم برگشت گفت حسین بابام داره شوخی میکنه انقدر بی جنبه نباش.

داداشمم به دختر عموم که ۲۷سالشه گفت کسی که به مادر من بی احترامی کنه گردنشو میشکونم ⁦☹️⁩

خلاصه داشت دختر عمومو میخورد.

ولی خداروشکر آخرش با شوخی تموم شد.

بخدا دیگه خسته شدم از دستش یه آدم فوقلعاده منطقی و جدی همه ازش میترسن😞

بگو بابات با برادرت حرف بزنه اینقدر جدی نباشه

عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند  و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا  نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍                                                         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی مادرت قبلا از ظلمهایی که بهش شده جلوی داداشت حرفی زده؟

آره مامانم میشینه درددل میکنه باهاش .

یسری میگفت مادر من خیلی بدبختی کشیده اگه زن بگیرم بخواد به مادرم از گل نازم تر بگه بی حرف پیش میزارمش خونه باباش

تو رو خدا براش زن نگیرید.پسرهای معمولی بعد ازدواج بچه ننه ان.این که دیگه خدا میدونه،حتما میخواد زنشو مجبور کنه پای مادرشو ببوسه.

خدایا ،من رو سر هیچ دوراهی ای قرار نده،من این یک راه رو هم گاهی اشتباه میرم.