2777
2789
عنوان

بحث داداشم با عموم

| مشاهده متن کامل بحث + 1121 بازدید | 71 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصن کسی زنش نمیییشه میگه پس فردا بخواد بی منطق بازی دراره پشت منو نگیره که به درد نمیخوره

اصلا مهم نیست کسی زنش بشه یا نشه من دارم از تعصب رو مادرم صحبت میکنم شما میگی زنش میشه یا نمیشه خوبه بگیم فلان دختر فلان اخلاقو داره کسی نمیگرتش به یه ورم که زنش نمیشن

آره ولی فکر کنم خودش بگه اونروز رفتیم بوتیک لباس بخریم خانومه برگشت با مامانم یکم تند صحبت کردم وای ...

اینجا خوبه که

جایی بده که بی منطق باشه

مواظب باش مامانت یه وقت حساسش نکنه

میدونی منم شنیدم که یه سری از فامیلامون مثلا سر یه چیزایی اذیتش کردن

اصن اون موقع من به دنیا نیومده بودم

انچناان کینه ای گرفتم که هرجا میبینمشون باید لهشون کنم

این بده

مامانت کارش درست نیست

ولی استارتر داداشت اصلا منطقی نیست، به شدت عصبیه.

دیگه وقتی طرف چند بار میگه شوخی کردم ادامه دادن بحث عین بی منطقیه. یا اینکه دامادتون رو زده خیلی کار بدیه. فوقش میتونه باهاش قطع رابطه کنه اما کتک کاری نه.

کسی که از حالا میگه مادرم اولویت زندگیمه مطمین باش فردا به هزار مشکل میخوره تو رابطه عاطفیش.

قدردان روزهای سخت باش! روزهایی که تو را با خود قوی ترت آشنا کرد.  
اینجا خوبه که جایی بده که بی منطق باشه مواظب باش مامانت یه وقت حساسش نکنه میدونی منم شنیدم که یه ...

آره عزیزم ولی مامانمم خیلی خوشش میاد از این رفتارش میگه همین بچه حق منو میگیره.

ناگفته نماند که مامانم خیلی مظلومه خیلی جوری که یکی بزنه تو سرشم حرفی نمیزنه به طرف

ولی استارتر داداشت اصلا منطقی نیست، به شدت عصبیه. دیگه وقتی طرف چند بار میگه شوخی کردم ادامه دادن ب ...

آره عزیزم ولی نمیگه الویتم مادرمه ولی خیلی روش حساسه خیلی. سرکار میره هرچی در میاره میاد میده مامانم هفته ای یه شب میبرتش رستوران مامانمم که بدش نمیاد به بابام میگم بابام میگه خب مادرشه 

چه زنی من یه مثال زدم ارثتونه عصبی بودنااا

تو داری میگی کسی زنش نمیشه منم میگم به درک که زنش نمیشه دختریم که بخواد زنش بشه قطعا میبینتش و زنش میشه الانم زمان قدیم نیست که به پسر زن ندن این نشد یکی دیگه مورد زیاد هست😀

بعدشم داداشم تازه۱۸سالشه نمیخواد راجب ۳۰سالگیش قضاوت کنی.

بعدشم همچین میگی انگار جزام داره داداشم مشکل داداشم اینه زیادی حساسه تموم شدو رفت

آره عزیزم ولی نمیگه الویتم مادرمه ولی خیلی روش حساسه خیلی. سرکار میره هرچی در میاره میاد میده مامانم ...

مادرتون سخت در اشتباهه. اول اینکه به هیچ عنوان با بچه ها نباید درد و دل کرد. نتیجش میشه یه خشم عمیق چندین ساله که چون بچه بوده و زورش نمیرسیده از مادرش دفاع کنه به شدت خشمگینه. حالا که بزرگ شده و قدرت داره، داره اون خشم رو با عصبانیت نشون میده. مادرتون خودش باید یاد بگیره از خودش دفاع کنه.

به علاوه الان داداشتون نقش همسر رو داره برای مادرتون ایفا میکنه، مشکلی که شاید به خاطر عدم حمایت پدرتون به وجود اومده.

دلیلش رفتارای داداشتون هر چی که هست عواقبش خیلی خطرناکه. اینجور باشه زندگی آیندش هم تعریف چندانی نخواهد داشت.

اول مادرتونو آگاه کنید بعدم تونستید داداشتونو بفرستید مشاوره.

منم مادرم خیلی بابت خانواده پدریم اذیت شد، من فقط بهش پیشنهاد میدم چه رفتاری بکنه ولی هیچوقت دخالت مستقیم نمیکنم. 

قدردان روزهای سخت باش! روزهایی که تو را با خود قوی ترت آشنا کرد.  
مادرتون سخت در اشتباهه. اول اینکه به هیچ عنوان با بچه ها نباید درد و دل کرد. نتیجش میشه یه خشم عمیق ...

آره عزیزم ‌یه کاری میکنه واسه مادرم حرفشم اینه مادر من خیلی مظلومه خوشی به خودش ندیده