2777
2789
عنوان

بحث داداشم با عموم

| مشاهده متن کامل بحث + 1121 بازدید | 71 پست
الانم به جان خودم از ترس داداشمه که با مامانم کاری ندارن وگرنه هنوزم اذیتش میکردن.

از نظر اینکه حق رو باید بگیره کار خوبی میکنه. بالاخره دست بالای دست زیاده. همین برادرت خوبه واسشون. بریزه بیرون بهتره که تو خودش بریزه. گور بابای حرف مردم😘❤

برای چیزهای مصرف شدنی غصه نمی خورم! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بچه ننه بودن با مادر دوست بودنو هیچ موقع اشتباه نگیر. داداش من بچه ننه نیست مادرشو دوست داره ...

انشاالله که  یه شوهر مادر دوست نسیبت بشه .

خدایا ،من رو سر هیچ دوراهی ای قرار نده،من این یک راه رو هم گاهی اشتباه میرم.
آره مامانم میشینه درددل میکنه باهاش . یسری میگفت مادر من خیلی بدبختی کشیده اگه زن بگیرم بخواد به ما ...

قطعا مامان و بابات ارتباطشون خوب نیست و مامانت متاسفانه زنِ نادونیه با عرض معذرت. داره پسرشو بدبخت میکنه. مامانت خیلی خودخواهه که اینجوری افکار یه بچه رو سمی کرده. درواقع مامانت باید دست از این کار زشتش برداره وگرنه داداشت حتی از لحاظ جنسی مشکل پیدا میکنه، اگر تا حالا پیدا نکرده باشه البته!

این خشم اگر درمان تشه به زودی برنیگرده به همین مادر نادون. ببخشید انقدر رک حرفمو زدم چون خیلی دلم برای داداشت میسوزه که مامانت مغزشو استثمار کرده. بازم ببخشید ولی مامانت داداشتو تبدیل به شوهر کرده برای خودش چون از جانب بابات به لحاظ احساس اغنا نمیشه. اگر برید پیش مشاور اینا رو همه بهتون میگه. در ضمن مادرت از سر نادونی خیلی خیلی خودخواهی میکنه که پسرشو میندازه به جونِ این و اون. اگر حتی در حقش ظلم شده باشه، این موضوع هیچ ربطی به شماها نداره.

وای اسی چقد خوبه که اینقد مادرشو درس داره. البته نباید به مرافعه زیادی کشیده بشه. ولی خب واقعا عموت حرف خوبی نزده هر چند بی منظور بوده. والا داداشای من اصلا عقل دوس داشتن مادر نداشتن مادرم همیشه ازشون دلگیر بود حال مادرم پر کشیده اونام یکیشون بیشتر با مادرمدبداخلاق بود زندگیش واقعا بد شده داره برشکست میشه زن و بچشم اذیتش میکنن. میدونی این پسرا مثل داداشت چقد باارزشن برا مادر. فقط امیدوارم بعد ازدواج تعادل رعایت کنه

تعجیل در فرج صلوات ( با ذکر و عجل فرجهم).فقط یک بار زندگینامه ووصیتنامه شهید بابک نوری هریس رو بخون.عکسشم ببین. فوقالعادس 
انشاالله که  یه شوهر مادر دوست نسیبت بشه .

عزیز دلم بخدا من منظورم مادر دوست بودن یا نبودن داداشم نیست.

منظور من تعصبی بودنشه.

داداش من رو هرچیزی که شما بگی تعصب داره.

در کل ببخشید اگه ناراحتتون کردم💓⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩