2777
2789
عنوان

کمکککککککککککککککککککک

93 بازدید | 6 پست

سلام بچها من سال 99کنکور دادم بعدش انصراف دادم بمن گفتن 400محرومم تا 1401امروز رفتم برای ثبت نام بمن گف که دانشجوی انصرافی نیستی گفتم 99انصراف دادم گفتم اها گفتم مشکله گف نمیدونم من برات میرنم ن شاید برای 1400داره میگه تو که 1400کنکور ندادی گفتم ن الان‌برگه‌ رو گرفتم بنظرتون برم ویرایش بزنم یا ن الان عکسشو میفرستم توروخدا کمکم کنین اگه میدونین  چیزی دارم از استرس خفه شم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین مطمئن ترین کار اینه که اولا استرس نگیر دوما زنگ‌بزن سنجش مشکلی باشه ویرایش میکنن واست هییییچ‌جا ...

چجوری زنگ‌ بزنم شماره ای هست؟بخدا اصن دل تو دلم نیست دوبار خراب کردم نمیخام اینبارم اینطور بشه