جودیاا مدیر استارتر عضویت: 1400/04/12 تعداد پست: 756 عنوان تجربی ام میخوام کنکور هنر بدم. 346 بازدید | 20 پست سلام روزتون بخیر💕من رشته دبیرستانم تجربیه و میخوام کنکور بدمحالا ک میگن ۶۰ درصد تاثیر معدل برای منی ک میخوام کنکور هنر بدم معدل تجربیم حساب میشه دیگه؟؟آخه این تاثیر معدل ک خیلی بدهههه ۱۴۰۳ کنکور دارممکسی هست مث من باشه؟یا اطلاعاتی دارین؟ در انتظار هدف...⛈⚡ 1400/11/13 | 14:57 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترخفن عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 14765 ایتقدر هنر دوس داری چرا اومدی تحربی هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...
سبنعب عضویت: 1400/04/10 تعداد پست: 719 اخه میگن ۱۴۰۲ کنکور لغو میشه درسته؟ خیلی رویا به خودم بدهکارم💫👌
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40660 من اطلاعی ندارم ولی یادمه دخترداییم مثل شمابودالبته اون۴سال پیش کنکورداد خیلی هم راحت قبول شد راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
جودیاا مدیر استارتر عضویت: 1400/04/12 تعداد پست: 756 ایتقدر هنر دوس داری چرا اومدی تحربی دلایل خیلیی زیااادی داره اتفاقاتی افتاد ک مجبور بودم یه جورایی در انتظار هدف...⛈⚡
ناشناسsssss عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 493 اخه میگن ۱۴۰۲ کنکور لغو میشه درسته؟ نه مامانم میگفت درس های عمومی هر رشته فک کنم حذف میشه
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40660 اخه میگن ۱۴۰۲ کنکور لغو میشه درسته؟ به قول عروس عمم۱۵ساله میخوان کنکوروازسال بعدبردارن راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
mozhdehshokri1385 عضویت: 1400/07/24 تعداد پست: 2762 یعنی الان دهمی ، به نظرم کلا تغییر رشته بده چون شما معلومه خیلی هنر دوست داری بعد یازدهم و دوازدهم تجربی بدون علاقه خیلی خیلی سخته هر چقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آینده تان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💚🌿
ناشناسsssss عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 493 به قول عروس عمم۱۵ساله میخوان کنکوروازسال بعدبردارن 😂😂😂👌🏻👌🏻👌🏻
جودیاا مدیر استارتر عضویت: 1400/04/12 تعداد پست: 756 من اطلاعی ندارم ولی یادمه دخترداییم مثل شمابودالبته اون۴سال پیش کنکورداد خیلی هم راحت قبول شد دولتی قبول شد در انتظار هدف...⛈⚡
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40660 😂😂😂👌🏻👌🏻👌🏻 😅😅😅 راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
جودیاا مدیر استارتر عضویت: 1400/04/12 تعداد پست: 756 یعنی الان دهمی ، به نظرم کلا تغییر رشته بده چون شما معلومه خیلی هنر دوست داری بعد یازدهم و دوازدهم ت ... اره عزیزم مدرسه درست و حسابی هنر تو شهر ما نیست من تو یه شهر کوچیک زندگی میکنم که شاید بمونم تجربی به نفعم باشه بخاطر دروس عمومی خلاصه مدرسه هنرمون اصلا امکانات نداره و خوب نیس از طرفی هم دروس تجربی حتی برای امتحان مدرسه هم خیلی سخته در انتظار هدف...⛈⚡
mozhdehshokri1385 عضویت: 1400/07/24 تعداد پست: 2762 به قول عروس عمم۱۵ساله میخوان کنکوروازسال بعدبردارن سال ۱۵۰۰ میاد اینا هنوز دارن کنکور و بر میدارن😂😁 هر چقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آینده تان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💚🌿
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40660 دولتی قبول شد آره فکرکنم .شهرماهمون دانشگاه بدون کنکوروبراساس سوابق تحصیلی دانشجومیگیره راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤