2777
2789
عنوان

مهریه🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 109 پست
اتفاقا اقوام شوهرم با یه آقایی ازدواج کرد سر مهریه به توافق نمی‌رسیدند پسره و پدرش سر مراسم میخواستن ...

همینم مونده از اینم شانس نیارم😓😓

تو ئه رویت و من ته نها سه یرت ئه کم،، لات سه یر نه بیت که ناگریم،، له دوای تو یه ک ته مه نم بو گریان هه یه،، به لام بو سه یر کردنی تو ته نها ئه م ساته ماوه.
من همسرتون رو خوب میشناسم چون دخترعمه همسرم همسرش سر مهریه اینجوری بود اخلاقش  الانم سر جهیزیه ...

سر ارثم اتفاقا بعضی وقتا میگه خونتو بگیر بیار بریم توش یا بگو سهم تورو از فلان زمین بدن و اینجور حرفا 😑

تو ئه رویت و من ته نها سه یرت ئه کم،، لات سه یر نه بیت که ناگریم،، له دوای تو یه ک ته مه نم بو گریان هه یه،، به لام بو سه یر کردنی تو ته نها ئه م ساته ماوه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم این حرفتو نزن دیگه پیشش سو استفاده میکنه چرا نگیری ؟؟؟ 

وقتی اونقد ازش بدم بیاد که جداشم ارزونی خودش 

آره دوسم داره ولی بعضی وقتا انگار یه آدم دیگه میشه😓

دوستت نداره و مرد زندگی واست نمیشه عزیزم باهاش بهم بزن و خودتو کوچیک نکن بذار بفهمه اونقد خامش نشدی ک حاضری بخاطر اون از چیزی ک خانوادت میگن بگذری

این کارو ک کنی اگه دوستت داشته باشه بر میگرده مطمئن باش

خب نامزد شما که نمیدونه باش صحبت کن بگو من برای مهریه همسرت نمیشم بلکه برای زندگی وعشق است واگر این ...

خودش می دونه هزاربارم بهش گفتم و ثابت کردم ولی الان زنگ زد گفتم برو دیگه دلم شکسته ازت خیلی هرچی لازم بود گفتی حرمتا شکست

بعدازدواج ازعشق آتشین خبری نیست فقط دربهترین حالت دوسداشتن هست اگه به نفرت تبدیل نشه انسان وقتی مطمع ...

حق با شماس شاید من دارم خودمو الکی گول می زنم زندگی اونس نیس که فکرشو می کنیم

بزار عهده خانوادت بگو‌ من دخالتی ندارم تمام تو‌میدونی و خانوادم اگه منو‌میخواهی با هم به توافق میرسی ...

الان زنگ زد گفتم دیگه برو حرمتارو شکوندی با اون حرفت من برده کسی نیستم 

وقتی کف دستش مو نداره غلط میکنه میاد خواستگاری دختری ک خانوادش زیر ۱۵۰ راضی نیستن💖

دیگه نمیاد تموم شد رفت الان زنگ زد گفتم همه چیو خراب کردی با اون حرفت دلم باهات صاف نمیشه🥺

دیگه نمیاد تموم شد رفت الان زنگ زد گفتم همه چیو خراب کردی با اون حرفت دلم باهات صاف نمیشه🥺

خوب کردی، ولی اینجوری قشنگ محکم و مستقیم بهش میگفتی ک میخوام بهم بزنم

حالا هم بهتر برنگرده بذار بره ی زن دهاتی مث خودش بگیره لیاقت تورو نداره

یعنی همه چی توم شد واقعا. ای بابا. پسره دقیقا شرایطش چی بود. کار نداشت یعنی. تحصیلاتش چی

خوب کردی، ولی اینجوری قشنگ محکم و مستقیم بهش میگفتی ک میخوام بهم بزنم حالا هم بهتر برنگرده بذار بره ...

عصری زنگ زد باز کلی عذرخواهی کرد گفت هرچی تو بگی اصلا بگو هزارتا فقط اگه مردم گردنمو آزاد کن من به خاطر دینی که داره گفتم اینقد باشه که بتونم تو طول زندگی پولشو بهت بدم 

ولی تو هرچی بگی باشه

یعنی همه چی توم شد واقعا. ای بابا. پسره دقیقا شرایطش چی بود. کار نداشت یعنی. تحصیلاتش چی

عصری زنگ زد عذرخواهی کرد گفت هرچی تو بگی از خودم متنفر شدم اینجوری با تو برخورد کردم غلط کردم و اینا منم خودمو هی سرسنگین گرفتم دیگه اونقد درد و بلامو انداخت به خودش و مزه ریخت تا آشتی مون شد.

نامزدم دانشجوه دبیری زیسته یه سال و نیم دیگه فارق التحصیل میشه