2777
2789
عنوان

مهریه🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 109 پست
ارههه ما چند ساله ازدواج کردم  ولی هنوزم که هنوز یه چیزی میشه بحث مهریه میاد وسط

همسرتون میگه مهریت زیاده یا کم سر چیش بحث می کنین؟

ببخشید قصد فضولی ندارم فقط می خوام تکلیفم با آیندم مشخص شه

تو ئه رویت و من ته نها سه یرت ئه کم،، لات سه یر نه بیت که ناگریم،، له دوای تو یه ک ته مه نم بو گریان هه یه،، به لام بو سه یر کردنی تو ته نها ئه م ساته ماوه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب من که نمی خوام بگیرم ازش پولش مال خودش و خانوادش من آدم خیلی صبوریم بخوام طلاق بگیرم یا از کسی بد ...

خب نامزد شما که نمیدونه باش صحبت کن بگو من برای مهریه همسرت نمیشم بلکه برای زندگی وعشق است واگر این ها درزندگیم نباشه خیلی را کنار می کشم ومهریه ام را می بخشم. 

عقل داشته باشی توام بهش نه زنگ بزن نه پیام بده  خودتو سبک و خار نکن و احساسی تصمیم نگیر  ...

میگه اگه قراره بخرمت و اونقد مهریه باشه دیگه مال خانوادتم نیستی و هرکاری بخوام باهات می کنم

تو ئه رویت و من ته نها سه یرت ئه کم،، لات سه یر نه بیت که ناگریم،، له دوای تو یه ک ته مه نم بو گریان هه یه،، به لام بو سه یر کردنی تو ته نها ئه م ساته ماوه.
ازدواج گورستان عشق نیست ازدواج غلط گورستان روح است. 

بعدازدواج ازعشق آتشین خبری نیست فقط دربهترین حالت دوسداشتن هست اگه به نفرت تبدیل نشه انسان وقتی مطمعن باشه چیزی مال خودشه دیگه سردمیشه

بزرگترین دعاها دعابرای فرج مولا صاحب الزمان است گشایش شیعیان تنها درظهورایشان محقق میشوداللهم عجل لولیک الفرج خداوندا مرگ من وفرزندانم راتنها درشهادت قراربده آمیییین۰لایک ودرخاست دوستی ممنوع باتچکر.
اسی من خودم مهرم ۱۱۴تاست خواهر شوهرم ۱۲۰تا  جاریمم نمیدونم چندتاست  اون ۱۱۴رو هم خانوادم ...

۱۱۴ تا هم خوبه ولی ۸۰ هی بهم حرف می زنن

بعدازدواج ازعشق آتشین خبری نیست فقط دربهترین حالت دوسداشتن هست اگه به نفرت تبدیل نشه انسان وقتی مطمع ...

بله این خصلت برای کسانی است که همه چیز را به دیده مادی می نگرند والا اگر به بعد روحی ومعنوی ازدواج معرفت پیدا کنیم هیچ وقت عشق کم نمیشه بلکه هر روز فروزانتر هم میشه. 

من گفتم سال تولدم خانوادم گفتن به تو ربطی نداره دست ماس بعد ۳۱۴زدن

بحث مادیش نیس برا من فقط میگم که مادرم دلش نشکنه ۱۵۰تا هم اونقد زیاد نیس با این قانونایی که هی نصفش میکنه

بحث مهره نیست بحث اینه تعیین تکلیف کرده و‌مهمتر اینکه میگه خریدمت و فلان 😐بی ادب

دلم باهاش صاف نمیشه دیگه هیچ وقت نمی بخشمش🥺😔

خب اگر واقعا داماد داره باید بدهد ولی وقتی نداره وقتی کف دست مو نداره میشه از اون مو کند. 

وقتی کف دستش مو نداره غلط میکنه میاد خواستگاری دختری ک خانوادش زیر ۱۵۰ راضی نیستن💖

تو هم بگو زن عموهات۱۲۰ تا منم لطف میکنم ۱۱۰ رو قبول میکنم.وقتی کسی مهریه زن رو خرید و فروش میدونه به ...

گفتم زنعموت اونقده منم ۲۰تا بیشتر از اون جون از اون کمتر نیستم .بین و من زنعموشم کلی فرق هس تازه زمین تا آسمون ولی خب دیگه شاید من لیاقت ندارم از نظرش💔

به نظرم و کمار از ۱۱۰ تا نزنید مثلا من خانواده نظرشان روی ۲۰۰ تا بود البته من ۷ سال پیش ازدواج کردم ...

این طوری که اصلا قبول نمی کنن همون مهریه س فقط بحث پولشه براش مهمه

وقتی کف دستش مو نداره غلط میکنه میاد خواستگاری دختری ک خانوادش زیر ۱۵۰ راضی نیستن💖

حالا شما فکر می کنی چند درصد از پسرها وضع مالی آن چنانی دارن که فورا بتونن مهریه را بدن؟ اتفاقا مهریه بالا باعث میشه توقعشون برای جهیزیه بالا بره چون باید جهیزیه نقد را درمقابل مهریه نسیه قرار بدهی. والا بهتر نیست بگی من 14 سگه مهریه می گیرم وبه اندازه 14 سکه هم جهیزیه ام خواهد بود.