2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از الان داری میخونی بعد میخوای 8 ماه دیگه فقط چهل در صد بزنی ؟؟! چهل چیه که براش برنامه ریزی کردی آ ...

اخ

منم تازه فهمیدم قلمچی دیر تموم میکنه دور اولو وسطای اسفند تموم میکنه دور اولو

بنظرت با اون چند درصد میشه زد؟

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️
اگر هدفتو بذاری 40 ۳۰ هم نمیتونی بزنیبعدم ۸ ماه مونده به کنکور فقط 40?

مگه اردیبهشت نیست کنکور ؟

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

اگر هدفتو بذاری 40 ۳۰ هم نمیتونی بزنیبعدم ۸ ماه مونده به کنکور فقط 40?

عزیزم من تازه فهمیدم قلمچی دیر تموم میکنه دور اولو وسطای اسفند تموم میکنه دور اولو

بنظرت با اون چند درصد میشه زد؟

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️
اخه دانشگاه میرم😐💔😭

باشه اصلا از الان به چهل فکر نکن 

خیلی بیشتر میتونی بزنی 

8ماه وقت داری 

بخدا من آدم شاغل میشناسم از آبان شروع کرد و حتی تو دوران امتحانات نهایی هم سر کار می‌رفت و الان داره دندون میخونه 

همین 404 هم قبول شد 

اخمنم تازه فهمیدم قلمچی دیر تموم میکنه دور اولو وسطای اسفند تموم میکنه دور اولوبنظرت با اون چند درصد ...

به نظرم اگه کسی الان میخواد شروع کنه و قبلا هم نخونده  نباید قلمچی شرکت کنه   قلمچی برای کسیه که دهم یازدهم تست زده و یا تابستون سال کنکورش دهم یازدهم رو خونده  

بعد می‌تونه  آزمون های جامع قلمچی رو شرکت کنه یعنی تا اونموقع خودش رو برسونه

ولی هر مبحثی از هر درسی رو که تموم کرد بره زمان بگیره سوال های قلمچی همون مبحث رو بزنه 

عزیزم من تازه فهمیدم قلمچی دیر تموم میکنه دور اولو وسطای اسفند تموم میکنه دور اولوبنظرت با اون چند د ...

دیر نیست اصلا 

به موقع هست اسفند

بین ۰ تا 100 

به این چیزا نیست به عملکرد خودته

She is working on a bio…