2777
2789
عنوان

مهریه🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 109 پست
بله مهریه حق خانم است اما وقتی مرد اموالی نداره باید 400 سال عمر داشته باشی که 500 سکه را از حلقومش ...

نه اموالی نداره.منم نگفتم ۵۰۰ سکه گفتم ۱۵۰تا،🥺

تو ئه رویت و من ته نها سه یرت ئه کم،، لات سه یر نه بیت که ناگریم،، له دوای تو یه ک ته مه نم بو گریان هه یه،، به لام بو سه یر کردنی تو ته نها ئه م ساته ماوه.
نظر خودته. ولی من بودم بهم میزدم. چون دیدش به تو اصلا مشخصه غیر انسانیه تو رو کالا میبینه همین اول ب ...

انگار من لیاقت ندارم از نظر اون💔

تو ئه رویت و من ته نها سه یرت ئه کم،، لات سه یر نه بیت که ناگریم،، له دوای تو یه ک ته مه نم بو گریان هه یه،، به لام بو سه یر کردنی تو ته نها ئه م ساته ماوه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اموالی نداره.منم نگفتم ۵۰۰ سکه گفتم ۱۵۰تا،🥺

خب عزیز انتخاب با خودته باید ببینی اگر این آقا ارزش همسری شما را داره سخت نگیر ولی اگر ارزش شما را نداره 5000سکه هم بگه خوشبخت نخواهی شد. 

تو روایت داریم یکی از شوم بودنهای عروس مهریه بالاس.بهش بگو من حرفی ندارم ولی خانوادم ب هیچ وجه قبول ...

گفتم بهش میگه اصلا نشده خیالت تخت منم گفتم خب بگو دیگه بهم می خوره گفت اون تعدادو نمیدیم ما کم می کنیم

اموال نداره صد سال سیاه زنش نمیشم. غلط کرده اومده خواستگاری. 

متاسفانه هیچی نداره دانشجوم هس یه سال باید وسایلمو بذارم اینجا برم مملکت غریب بعدش برگردم

این طوری که اصلا قبول نمی کنن همون مهریه س فقط بحث پولشه براش مهمه

خونه یا زمین رسم دارید مهریه کنن؟ببین کلا مهریه ملاک خوشبختی نیس بعدم ما که مهریه بگیر نیستیم خدایی نکرده خدایی نکرده هم اگه یه روزی مثلا چیزی پیش بیاد ادم میگه مهرم حلال جونم آزاد ولی درکل اول مهریه از شیر مادر حلال تره دوم بالاخره یه پشتوانه هست برا زن سوم شان و منزلت دختر اول ازدواج باهاش حفظ میشه

خب عزیز مهریه زیاد دلیل دوستی زیاد نیست هم چنین مهریه کم دلیل دوستی کم نیست چرا ما معیار دوستی را با ...

خب اونقد سرش جنگیدم با خانوادم الانم سر اسن موضوع واقعا کشش ندارم خسته شدم دیگه 😔

خب اونقد سرش جنگیدم با خانوادم الانم سر اسن موضوع واقعا کشش ندارم خسته شدم دیگه 😔

خب باز ببین ارزش داره باز سر توافق مهریه از طرف همسر آینده ات بجنگی بجنگ والا اگر دو دل شدی بهتر که بیشتر درموردش فکر کنی. 

عزیزم ینی انقد باهاش راحتی که تعداد سکه های زنداییتم میدونه زنداییت به شما چ مربوطه ی خورده تو رابطه ...

من بهش نگفتم مادر زنداییم به مادرش گفته فک کنم

همسرت لجوج و خودخواه  عزیزم  چه ۸۰ تا چه هزار تا بلاخره باید بنویسن پر در هر صورت داره می ...

الان زنگ زد بهم میگه منم مثه داییت گفت گم دااییم به من چه منم اگه برادر داشتم یا خواهر داشتم اونقد بود الان برا توام همونو می گفتم دیگه گفت فک کردم آروم شدی دوست دارم و اینا گفتم دوست دارمت به دردم نمی خوره وقتی منو کالا می بینی ازت بدم اومد دیشب دیگه گفت خدافس قط کرد🥺💔

عزیزم خدا نکنه حالا میگما درسته ۷ ساله باهاشی دوسش داری ولی اون تورو دوست داره؟ دوست داشتنش و فقط تو ...

آره دوسم داره ولی بعضی وقتا انگار یه آدم دیگه میشه😓

ازدواج گورستان عشقه عزیزم

بعضی وقتا میگم کاش هیچ وقت عاشق نمی شدم 💔

بامزه بود مهریه زندایی و زنعموهای همو می دونید و در موردش حرف می زنید 😁👍

مهریه زنداییم رو من نگفتم که مادر زنداییم به مادر نامزدم گفته بود.مهریه زنعموشم خودش گفت برام یه داستانی رو تعریف کرد گفت