2777
2789
عنوان

می‌دونستید؟

398 بازدید | 35 پست

دیروز داشتم ماده 21 قانون جرائم رایانه‌ای رو می‌خوندم.

می‌دونستید که براساس این ماده، هرگونه حرف یا مطلبی که در فضای مجازی عنوان کنید و مصداق اشاعه فحشا باشه، جرم بوده و می‌تونه برای شخص مجازات زندان بین 1 تا 10 سال داشته باشه؟

هرچند قانون خیلی جاها دقیق اجرا نمی‌شه، اما از نظر من احتیاط شرط عقله. هرچیزی رو در فضای مجازی عنوان نکنید و مسائل خصوصی و تصمیمات شخصی خودتون رو جار نزنید و برای خودتون نگه دارید!

کاش می‌تونستم به همه اطلاع‌رسانی کنم اما اینجا نهایت 20 نفر پست منو ببینن...

ما توی سوییس زندگی نمی‌کنیم دوستان! هرچند همون سوییس هم قوانین خودش رو داره و بنده که در دهه هشتاد مدتی اونجا بودم یادمه که مثلا زیر سؤال بردن هلوکاست حتی به زبون جرم بزرگی بود!! یا مثلا یادمه که اون سال‌ها شلوارای فاق‌کوتاه مد شده بود و توی سوییس هم از بس اوضاع لباس پوشیدن دانشجوها بد شده بود، توی کالج و دانشگاه‌ها قانون گذاشتن که هرکس لباس‌زیرش از شلوار بیرون بزنه جریمه می‌شه و امثالهم...

خلاصه مسائل شخصی‌مون رو برای خودمون نگه داریم! نمی‌دونم چی به سر مردم اومد که توی چند سال اخیر انقدررر علاقه پیدا کردن هرکاری که می‌کنن رو جار بزنن و به اطلاع عموم برسونن؟! انگار یه‌جور کلاس گذاشتنه... چه می‌دونم والا.

حالا مصادیق اشاعه فحشا چیاست؟

مثلا همین‌که از روابط نامشروع و غیررسمی و پنهانی‌تون علنا و در فضای عمومی حرف بزنید، مثلا همین‌که بیان کنید رفتم خونه دوست‌پسر یا دوست‌دخترم و... وارد جزئیات نمی‌شم. شما هرکاری کنید تا وقتی اونو علنی نکنید، قانون یا شرع حق تفتیش در امور شخصی شما رو نداره! اما وقتی خودتون علنا بهش اعتراف می‌کنید، مشمول دو نوع مجازات می‌شید: یکی جرم انجام اون کار (که بهش اقرار کردید) و دیگری جرم اشاعه و عادی‌سازی اون عمل! یعنی فرض کنید طرف برای بخش اول جرم مشمول حکم تعزیر یا شلاق می‌شه (برحسب میزان رابطه نامشروع) و برای بخش دوم جرم هم مثلا یک سال زندان! نکنید آقا نکنید! چه کاریه آخه جار زدن؟ نگید همه این کارو می‌کنن... شما نکنید! اصلا چه دلیلی برای گفتنش هست؟ برای خودتون می‌گم. بازم خود دانید. صرفا وظیفه دونستم بگم.

یادمه یه روزگاری بود مردم لااقل هرکار می‌کردن به زبونش نمیاوردن و بقیه رو بهش تشویق نمی‌کردن. هرچی بود برای خودشون نگه می‌داشتن!

بگذریم.

حالا چند نفر از مفاد این قانون (ماده 21 قانون جرائم رایانه‌ای) اطلاع داشتن؟

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)

اخه کدوم قانون رعایت شده که الان این رعایت بشه؟

سایت چند دسته آدم داره(۱ اونایی که دنبال دعوان ینی تو حتی بگی طرف انقد بی فرهنگه انگار از چلغوز آباد اومده سریع میان میگن:《واقعا نمیفهمم مگه چه بدی از چلغوز آبادیا دیدین اوناهم انسانن یکم ادم باشید》(۲ اونایی که ادعای روشن فکریشون میشه مثلا طرف میاد میگه از دوس پسرم حاملم اونا میگن عیب نداره تو که گناه نکردی نیاز طبیعی انسانه برو بچرو سقط کن)(۳اونایی که پاچه خوارن هرچی میشه زرتی نی نی یار تگ میکنن)(یه عده هم هستن که کلا انرژی منفین یه جور میان میگن آی بدبختم انگار ما خودمون علی بی غمیم)(۴ این دسته خیلی رومخن اونایی که طرف قضیه مرگ و زندگیشه میان میگن ن نمد عه عجب آخی خب یکی نیس بگه بابا آدم درست اینایی که تو میگی ب چه دردش میخوره خودشاخ پندار خفن)(۵ اونایی که خودشان را برای پربازدیدی جر میدهند)(۶ کاربر های محترمی که جواب سوالتو میدن بدون نمک ریختن)(و در آخر اونایی که چندین ساله عضون ولی تعداد پستاشون ۵ تا دونه نمیشه(خیلی مظلومن)قصه ی ما به سر نرسید کلاغه به خونش نرسید😐🍃

اونقدر بد بختی تو مملکت هست که واقعا این قانون رو اجرا نکنن به جایی بر نمیخوره

سایت چند دسته آدم داره(۱ اونایی که دنبال دعوان ینی تو حتی بگی طرف انقد بی فرهنگه انگار از چلغوز آباد اومده سریع میان میگن:《واقعا نمیفهمم مگه چه بدی از چلغوز آبادیا دیدین اوناهم انسانن یکم ادم باشید》(۲ اونایی که ادعای روشن فکریشون میشه مثلا طرف میاد میگه از دوس پسرم حاملم اونا میگن عیب نداره تو که گناه نکردی نیاز طبیعی انسانه برو بچرو سقط کن)(۳اونایی که پاچه خوارن هرچی میشه زرتی نی نی یار تگ میکنن)(یه عده هم هستن که کلا انرژی منفین یه جور میان میگن آی بدبختم انگار ما خودمون علی بی غمیم)(۴ این دسته خیلی رومخن اونایی که طرف قضیه مرگ و زندگیشه میان میگن ن نمد عه عجب آخی خب یکی نیس بگه بابا آدم درست اینایی که تو میگی ب چه دردش میخوره خودشاخ پندار خفن)(۵ اونایی که خودشان را برای پربازدیدی جر میدهند)(۶ کاربر های محترمی که جواب سوالتو میدن بدون نمک ریختن)(و در آخر اونایی که چندین ساله عضون ولی تعداد پستاشون ۵ تا دونه نمیشه(خیلی مظلومن)قصه ی ما به سر نرسید کلاغه به خونش نرسید😐🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه کدوم قانون رعایت شده که الان این رعایت بشه؟

من صرفا اطلاع‌رسانی کردم

کاری به رعایت قانون توسط قانون‌گذار یا مردم ندارم، اما عقل حکم می‌کنه که کاری نکنیم که حتی یک درصد ما رو به دردسر بندازه... نمیدونم شایدم من زیادی خارجکی فکر میکنم!!

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)
اونقدر بد بختی تو مملکت هست که واقعا این قانون رو اجرا نکنن به جایی بر نمیخوره

بحث چیز دیگه بود

بچه‌ها من نگفتم این قانون اجرا بشه یا نشه 😅 میگم چه دلیلی داره جار زدن مسائل خصوصی؟! و با استناد به این قانون گفتم که عقلانی هم نیست این کار! چون یک در هزار اگر اجرایی بشه واقعا ارزش داره خودتون رو به دردسر و بدبختی بندازید؟ همین! بحث ساده است!

کلا توی دنیای مدرن آدما خیلی کارا رو بی‌فکر انجام میدن و متأسفانه بسیااار مقلد هستن. من میگم فکر کنیم و اگه بازم ارزش داشت، باشه انجام بدیم! چیز سختی نیست!

من میدونستم 

ولی قانون رو میشه خَم کرد ولی نشکست

بشکست میشه شکنی قانون شکنی😁

و حتی میشه اینطور اشاره کرد 

مادر قهوه......................شکر میریزیم 

این دیگه فحشا نمیشه مابقی شو خودش درست میکنه

و   واسه همین سه نقطه رو گذاشتن  یا شکلک👈🤬🤬🤬🤬

یا👈🤮

👋👋👋

🙏🙏🙏

♂️♂️♡حاجی این راهی که داری میری تا تهش خودتی و خود اونی که تا تهش باهاته پاهاته👣👣👣♂️♂️عاقل تا پی پل می گشت دیوانه پا برهنه از آب گذشت🏊‍ ♂️♂️
من میدونستم  ولی قانون رو میشه خَم کرد ولی نشکست بشکست میشه شکنی قانون شکنی😁 و حتی میشه این ...

البته قهوه فحش نیست، اون که فحشه یه چیز دیگه است و جور دیگه نوشته می‌شه! 😂

درسته، قانون رو می‌شه خم کرد ولی نشکست، اما خیلیا رسما دیگه جرواجرش کردن! 😆 کلا قانون توی مملکت ما خیلی وقتا یه شوخیه و سلیقه‌ای اجرا می‌شه. با این حال احتیاط شرط عقله و کلا چرا عاقل کند کاری که...

راستی من با گوشی قدیمیم میام نت و این گوشی بعضی شکلکا رو نشون نمیده. الآن اون شکلکا که بهشون اشاره کردید برای من مربع دیده می‌شه متأسفانه...

البته قهوه فحش نیست، اون که فحشه یه چیز دیگه است و جور دیگه نوشته می‌شه! 😂 درسته، قانون رو می‌شه خ ...

با عرض ارادت

بله درسته  اگه مینوشتم قحبه بعد  اونوقت قهوه خونده نمی شد  واسه همینه میگم مابقی شو خودش درست میکنه    

♂️♂️♡حاجی این راهی که داری میری تا تهش خودتی و خود اونی که تا تهش باهاته پاهاته👣👣👣♂️♂️عاقل تا پی پل می گشت دیوانه پا برهنه از آب گذشت🏊‍ ♂️♂️
با عرض ارادت بله درسته  اگه مینوشتم قحبه بعد  اونوقت قهوه خونده نمی شد  واسه همینه م ...

بله، ممنونم. 🙏

شما خانم هستید یا آقا؟ چون طرز نوشتار و امضاتون به آقا میخوره اما جنسیت خانم ثبت شده.

بله، ممنونم. 🙏 شما خانم هستید یا آقا؟ چون طرز نوشتار و امضاتون به آقا میخوره اما جنسیت خانم ثبت شد ...

خواهش میکنم🙏

بله درسته

بله، ممنونم. 🙏 شما خانم هستید یا آقا؟ چون طرز نوشتار و امضاتون به آقا میخوره اما جنسیت خانم ثبت شد ...

نمی خواستم بپرسم 

ببخشید طرز نوشتار چطور بود البته اینو بگم که به دلایلی تو پروفایل خانم نوشتم ولی تو امضام نماد ♂️

رو گذاشتم 

نمی خواستم بپرسم  ببخشید طرز نوشتار چطور بود البته اینو بگم که به دلایلی تو پروفایل خانم نوشتم ...

خواهش میکنم.

خب خانما اغلب "عرض ارادت" نمی‌نویسن.

عزیزم همه ما یه سختیایی کشیدیم باور کن هیچکس بی غم نیست منم بابامو از پنج سالگی از دست دادم سختی و تحقیر زیاد کشیدم تا ۱۵ سالگی شوهرم با ایمان بود اما خب شاغل نبود اون موقع دانشجو بود بی پولیم کشیدم الان بعد از پنج سال  که حکمشو زدن سه ماهه که حقوقشو واریز میکنن ببین گلم هیچکس بی غم و غصه نیست توکلت به خدا باشه  که  اما خب همیشه تو سختترین مشکلات میگم خدایا تو خودت بهتر صلاح منو میدونی 

اون تاپیک تعطیل شد اینجا گفتم جواب بدم ⁦❤️⁩⁦❤️⁩😘

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً
عزیزم همه ما یه سختیایی کشیدیم باور کن هیچکس بی غم نیست منم بابامو از پنج سالگی از دست دادم سختی و ت ...

ممنونم عزیزم.

نگفتم شما بی غمی، نه اصلا... اما لااقل حس کردی خدا دستت رو گرفته. من حس میکنم از شما خیلی بزرگتر باشم. خیلی تنهام. بیشتر زندگیم ناکامی بوده. پدرم از من بیشتر راضی بود تا باقی خواهرام و میگفت تو موفق میشی! اما برعکس شد. من نمیدونم چرا خدا همیشه دلش خواست حالم رو بگیره. مگه نمیگن رضایت پدرومادر مهمه و آدم رو سعادتمند میکنه؟ من الآن سال‌هاست افسرده‌ام و مشکلاتی برام پیش اومد که واقعا... ولش کن توضیحش طولانیه. حق با شماست. 🌷