2777
2789
عنوان

می‌دونستید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 35 پست

عزیزززمی، اون تاپیک قفل بود نتونستم برات بنویسم.😍😍در واقع شما چقدر خوبی که اینقدر وقت گذاشتی و با دلسوزی راهنمایی کردی.این نشونه قلب پاک و مهربونته.واقعا لذت بردم و نمیدونی چطور احساساتی شده بودم.امیدوارم زندگیت پر باشه از زیبایی.🥰🥰

گریه نمیکنم.....نه اینکه دل سنگ باشم.....ریمل گررررونه😂😉
ممنونم عزیزم. نگفتم شما بی غمی، نه اصلا... اما لااقل حس کردی خدا دستت رو گرفته. من حس میکنم از شما ...

میدونی آدم از چی آسیب میبینه.از اینکه کسانی باهاش بدی میکنن که اصلا ازشون انتظار نداشتیم... دقیقا امضات

گریه نمیکنم.....نه اینکه دل سنگ باشم.....ریمل گررررونه😂😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلییی حق گفتی خیلی   جدا از قانونی نبودن انسانی هم نیست 

خدا حفظت کنه و عاقبت بخیر😘

بسم الله الرحمن الرحیم ...عواقب ترک امر به معروف و نهی از منکرقیامت برای ما سخت خواهد شد؛چون در خیلی از گناهانی که خودمون مُرتکب نشدیم شریک هستیم!👈 به اِستناد روایاتی از پیامبر اکرم صلوات الله علیه میفرماید:کسی که امر به معروف و نهی از منکر نکند،در گناه دیگران شریک استخصال ص 138 و وسائل الشیعہدر روز قیامت همه به حال کسانی غبطه خواهند خورد که:۱_ دائم نعمتهای خدا را به یاد مردم بیاورند۲_ امر به معروف کنند۳_ نهی از منکر کنند( برگرفته از کلام پیامبر اکرم صلوات الله علیه ، مستدرک الوسایل ج ۱۲ ص ۱۸۲) خواهرای عزیزم برید یاد بگیرید این واجب ... از خدا نمی ترسیم ولی از مردم بدجوری می ترسیم یعنی حاضر نیستیم یه فوش برای امام زمانمون بخوریم! [روایت رطب خورده دروغه لطفا دیگه استفاده نکنید] احتمال تاثیر همیشه هست بعضی‌ از گناهـان یه‌جوری‌بین‌مون عادی شدن،که‌تا به‌طرف‌میگی‌،چرااینکاروانجام‌میدی !؟میگه:«همـه»‌انجام‌میدن،حالابرامن‌عیبه.این‌خیلی‌چیز خطرناکیهبه‌این‌افرادباید‌‌گفت:اون‌دنیا‌دیگه‌، «همــه» قرارنیست‌بجای توبرن‌ جهنم، تو خودت بایدبری.!یادمون‌نره:خودمون‌مسئول‌‌کارهایی‌که می کنیم هستیم...ای آفتاب حسن برو آ دمی زابر کان چهره مشعشع تابانم آرزوست
خیلییی حق گفتی خیلی   جدا از قانونی نبودن انسانی هم نیست  خدا حفظت کنه و عاقبت بخیر😘

خواهش می‌کنم 🌷

ممنونم 😘

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)
عزیزززمی، اون تاپیک قفل بود نتونستم برات بنویسم.😍😍در واقع شما چقدر خوبی که اینقدر وقت گذاشتی و با ...

عزیزم... چقدر مهربون و پراحساس! 😍 ممنونم از محبتت. 🌹

کدوم تاپیک و کدوم پست رو میگید؟

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)
میدونی آدم از چی آسیب میبینه.از اینکه کسانی باهاش بدی میکنن که اصلا ازشون انتظار نداشتیم... دقیقا ام ...

دقیقا ❤

انشاءالله که هیچ‌وقت آسیب نبینید قشنگم 🌷

عزیزززمی، اون تاپیک قفل بود نتونستم برات بنویسم.😍😍در واقع شما چقدر خوبی که اینقدر وقت گذاشتی و با ...

آها یادم اومد شما رو! 😍 شما مهربونی که به من لطف داشتی. ممنونتم عزیز دلم. پر از انرژی خوب بودی برام.

دختری که در حال فرار بود فکر کنم.

نه نه تاپیک جاری بود که عروسی نرفته بود 😍

دیشب یکی از  کامنتتاتونو دیدم خیلی برام جالب بود،و تصمیم گرفتم تاپیکاتونو هم ببینم

چیزی که‌ باعث شد از دیشب تا حالا منو درگیر خودش بکنه همین تاپیک شما بود و این قدر منطقی بود برام که داشتم بهش فکر میکردم و در نتیجه به این موضوع پی بردم که ماها اعتقاد داریم زندگی شخصیمونه ولی همش داریم تو فضای مجازی درباره اش میگیم،من بعد دیدن این تاپیک تصمیم گرفتم که تو هر تاپیکی هم نظر نگذارم و حتی نرم!

کاش اجازه داشتم منم به نوبه ی خودم این متن رو با اجازه از شما و به اسم خودتون تاپیک بزنم براش ولی تا خودتون بهم اجازه ندین همچین کاری نمیکنم❤

دیشب یکی از  کامنتتاتونو دیدم خیلی برام جالب بود،و تصمیم گرفتم تاپیکاتونو هم ببینم چیزی که‌ با ...

سلام عزیزم

لطف دارید شما 🌹 ممنون از نگاهتون

بله شما اختیار دارید 🌸 هدف اطلاع‌رسانیه حالا هرکس که انجام بده ❤

ممنونم ❤🌺🌱پس من میزارم ولی تگتون میکنم چون برا شماست این متن❤

😘😘