2777
2789
عنوان

دیگه نمیدونم چی کار کنم بچم همش مریضه😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 67 پست
اره خودت هم بارداری بخور جون بگیری مولتی ویتامین هم بهش بده گوشش هم احتمالا باد رفته توی گوشش یا آب ...

اره حمام کرد دیشب

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم دختر پسرش مهم نیست هرچی باشه نذر امام زمان میکنم سالم و سلامت باشه خداجونم تک و تنهام فقط تورو دارم نذر میکنم ب دنیا که اومد ببرمش پابوس آقا امام رضا خودت مواظب بچه هام باش مواظب تو دلیم باش 💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هم تو گوشش آب رفته هم یخ کرده ک گوش دردهبعد حمام گوش هاش خشک کن و سرشو سشوار بکش سعی کن شبا بجه رو.ح ...

واقعا خاک تو سرم چقدر من نادونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم دختر پسرش مهم نیست هرچی باشه نذر امام زمان میکنم سالم و سلامت باشه خداجونم تک و تنهام فقط تورو دارم نذر میکنم ب دنیا که اومد ببرمش پابوس آقا امام رضا خودت مواظب بچه هام باش مواظب تو دلیم باش 💗

با این کارا سال تا سال دکتر نمیره

ناشتا آب جوشیده ی ولرم بایه قاشق چایخوری عسل بده بخوره

آب رو بجوشون یه قل زد خاموش کن بریز تو کوزه ی سفالی بیرون از یخچال درشم بسته باشه تشنه شدین همونو

بخورین همیشه 

هروقت احساس کردین گلوتون داره عفونت میکنه با یکم سرکه و نمک و آب ولرم قرقره کنید دیگه دکتر نخواهید رفت

برو کانال تنها مسیر آرامش تو ایتا عضو شو 

گوگل بزنی میاره 

دوره ی مزاج و درمان داره شرکت کن 

با این کارا سال تا سال دکتر نمیرهناشتا آب جوشیده ی ولرم بایه قاشق چایخوری عسل بده بخورهآب رو بجوشون ...

وآقعا؟ مرسیی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دیگه مریض نمیشن؟

خیلی کم مریض میشن، خیلی سبک و ضعیف 

نه اونقدر شدید و طولانی و عذاب دهنده

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

وآقعا؟ مرسیی

من چهار تا دوره شو گرفتم 

مزاج و درمان بیماریها

بارداری و روان و اعصاب 

آخر هفته ها نصف قیمته با 200 هزار تومان تهیه اش کن 

اونقدر مطالب مفید داره که فقط دعام میکنی

کانال تجربه ها هم داره که رایگانه اول مطالعه کن ببین چقدر پیام رضایت دارن

من دوسال تمام مریض بودم انواع متخصص و.....

تا فهمیدم سیستم ایمنی بدنم ضعیفه که اینقدر زود سرما میخورم توهم سعی کن سیستم ایمنی بچتو تقویت کنی و مواظبش باش من الان وقتی از حموم در میام باید روسری دور سرم بپیچم وگرنه سریع سردرد میشم یا تو باد باید هد بندی کلاهی سرم باشه چون زود مریض میشم

اره دستاش اصلا نمیشوره یهنی تاثیر داره؟

دلیل مریصیش آنتی بیوتیک های زیادیه که بهش میدی نیازی نیس برا هر سرماخوردگی ببریش دکتر چون دکترا فقط بلد الکی آنتی بیوتیک بدن با داروهای گیاهی و نهایت استامینوفن و پلارژین کنترلش کن برا سرفه های مثلا کتوتیفن بده مایعات داغ ولی آنتی بیوتیک انقد نده

باید چیکار‌کنیم

پسر منم همینجور بود تا ۸سالگی یه بار یه دکتر عالی بردم گفت مرتب بینش رو تخلیه کن .یعنی باور کن تو یه ساعت چند بار مجبورش میکردم تو دستشویی بینی رو تخلیه کنه.عجیب بود که دیگه گوشاش درد نمیگرفت