2777
2789
عنوان

می‌دونستید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقا یه سوال ؟ اگه برای کسی که دوسش داریم عکسای باز بفرستیم مثلا با تام شلوارک و اینجا تاپیک بزنیم ب ...

سلام عزیزم.

در مورد مسائل خصوصیت توی فضای مجازی و خصوصا سایت‌های داخلی اصلا چیزی نگو.

اما اگر چنین تاپیکی زدی، فردا صبح لینکش رو بذار توی تاپیک حذف تا پاک بشه و خیالت راحت بشه عزیزم.

خوشحالم که یکی به فکر افتاد و میخواد محتاطانه عمل کنه. ❤

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)
من اطلاعاتم خیلی کمه برای همین میترسم❤️

منم اطلاعاتم خیلی زیاد نیست اما خیلی کم هم نیست.

این قانون رو هم از طریق همین سایت باهاش آشنا شدم، توی قسمت قوانین بود.

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)

سلام

در مورد تاپیک قبل از این تاپیک تون.(تو یه تاپیک دیدمتون و از نظر تون خوشم اومد اومدم یکم بیشتر آشنا بشم با افکارتون (من روانشناسم.) که متاسفانه دیدم مثل اینکه مشکلاتی دارید.)

کاربر آقا هستم خودم شرایط بد روحی رو تجربه کردم شرایط بسیار بد و بسیار سخت که سخت تر هم می‌شد. منتها خدا آرامشش رو نازل کرد بهم با در قرار گرفتن در مسیر و آشنا شدن با آدم ها و محتواهایی.خواستم بگم اگه بخواید میتونم تجربه هایم رو بهتون بگم .از ته دل هم کمک به انسان هارو دوست دارم مخصوصا اونایی که نزدیک ناامیدی شدند چون خودم این درد رو تجربه کردم.