2777
2789
عنوان

چند وقته دیگه دلم ازدواج نمیخواد

198 بازدید | 9 پست

کاش همیشه اینجوری بمونم ۲۶ سالمه قبلش خیلی پیگیر بودم نشد چند وقتیه اصلا دیگه نه دلم شوهر میخواد نه بچه

حتی از بچه کع اصن بدمم اومده و حوصلش رو ندارم

هر کس هم میبینم ازدواج کرده حس میکنم تو دردسر افتاده و فقط دوسال اولش متفاوته و تازه خیلی دخترا میبینم دارن با پسری ازدواج میکنن که هیچی هم نداره واقعا چرا 

چون دوست دارن خانواده ی خودشون رو داشته باشن . و اینکه پسرع هیچی نداره .هدفشون این نیست یکی براشون زندگی بسازه وفقط اونا مصرف کننده باشن .دوست دارن خودشون وهمسرشون باهم زندگیشون رو بسازن .

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقریبا حق رو بهت میدم ، زندگی ها هرچچچقددررر هم جذاب و شیرین باشن درگیرِ روزمرگی میشن ، صد البته که تلاش کردنِ دوتایی واسه ساختن زندگیه آینده و مثلا خونه دار شدن ستودنیه اما گولِ این جملات رو نخور خیلی فانتزی ان توو این شرایط و گرونیا اگه بخوای تلاش کنیو بدوعی خودتو ناز کردنتو قِروفِر رو باید چند سال فراموش کنی بعد از چندسال هم خسته میشیو سنت میره بالا ... اینم بهش اضافه کن که تصمیم و سلیقه ی آدم برای ازدواج در ۲۴سالگی یه مدلیه که باید در ۶۵ سالگی هم با همون منطقو عقلِ ۲۴ سالگیت کنار بیای ... تازه من عاشقانه همسرم رو دوست دارم ۱۳سال کنارش فقط گفته خندیدم فقط مهربونی کرده خیلی کمک حالم بوده در حالیکه خانوادم ازم دورن واصلا باهاش مشکلی ندارم که فکرکنی از روی حرص یا لجبازی راهنمایی غلط میکنمتا ، ولی خب یه شریکِ دلسوز که همیشه تو اولویتش باشی حتتتما در طول زندگی نیازته تااا میانسالیو پیری

منم۲۸ سالمه کلاا برام مهم نیست ازدواج اگ خوبش پیش میاد میرمنیاد نمیرم

واقعا  روشت و دیدگاهت  درسته    بببن  نباید خودتو درگیرش کنی    ازداج  شرایط خاصخودشو  میخواد   و به موقعش  اتفاق   میفته

طعنه زدن های خانواده و فامیل بیشرف رو چیکارش کنیم

فامیل و حتی خانواده دهنشون بازه

میخوایی چیکار کنی هیچیییی توجه نکن

من خودمم فامیل بهم طعنه میزنن

یارو شوهرش خواستگارم بود ردش کردم رفت اونو گرفت برگشته میگه چرا ازدواج نمیکنییی

یا یکی برام خواستگار اورده بود درپیتت گفتم نه 

برگشت گفت عزیزم دیر میشه همیشه موقعیت ازدواج ک جور نیست

بعد خودش دوبار ازدواج کرده بود هیچچ هر دوبارم سوهراش خیانت کردن بهش

یعنی یکی از یعنی عنتر

بنطرت من باید حرف این ادمارو ب خودم بگیرم برام مهم باشه؟

لالایی بلدن برا خودشون بخونن ک زندگیشون میلنگه