2777
2789

آخه از بس همه میبینم مینالن ک ازدواج کردن واقعا کسی پیدا میشه ک هم خودش هم خانوادش خوب باشه؟  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر نکنم

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

فقط حوا از ادم راضی بود و بس خانواده شوهرم نداشته

بروپایین                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   مرسی  حالا برو بالا

نه واقعا همیشه یه طرف میلنگه ...

گوش شیطون هر دوتاش کر ایشاالله..زبون حسودا لال به حمدلله..چشم بد خواها کور..میافتم می میرم خونم میافته گردنت..بعد روحم شبونه میاد سروقتت و ازت عارض میشه که تو این خاک رو ریختی توی سرم و منو فرستی دیار باقی.... کی امد توذهنت همون 🤭 🙃😍😎 نمیخوام اسمش بیارم 🙂

خوب و بد دو تا معنای نسبی ان

همه آدم ها خاکستری ان

سفید خالص و سیاه خالص پیدا نمیشه.

مهم اینه که چقدر منعطف باشیم و با هم‌کنار بیایم

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

من راضی ام...

از اون روز خودم داداشم داماد شده کاملا میفهمم حسادت ها و حرص هاشون به جا بوده

باور کنید تا به خودم اومدم دیدم ای داد بیداد از همون کارایی که خانواده همسرم بهم گیر میدادن الان خودم دارم به زن داداشم گیر میدم

الان میگم راضی ام

میشه برای آرامش قلبم دوتا صلوات بفرستيد؟ 🥲

بله من 

هم شوهرم واقعا خوبه هم خانوادش تا الان چیزی برام کم نزاشتن همیشه احترامم و میزارن منو بیشتر دخترای خودشون دوست نداشته باشند کمتر هم ندارن 

هر موقع کاری داشته باشم میتونم روشون حساب باز کنم 

خواهر شوهران پایه خیلی شوخ و عالی 

البته اینو بگم ک همه اینا بخاطر شوهرمه از اولش پشتم بود و هوامو داشت نزاشت کسی از اول چپ بهم نگاه کنه یا یک تو بهم بگه