2777
2789
عنوان

توروخدا دعوام نکنید😔

322 بازدید | 18 پست

جدیدا خیلی حسود شدم به همه حسودیم میشه چون خودم به هدفام نمیرسم خیلی تلاش میکنم ولی...واسه همین خیلی حسود شدم همش در حال مقایسه ام فکر میکنم همه جلو زدن من جا موندم توروخدا کمکم کنید😢😔😔

خدا جون مراقب نی نی قشنگم باش ❤️

حسود نباش حسادت مثل آتیش میمونه تمام خوبیات رو حسادت میسوزونه

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینم و فقط ادم بهدخودش اسیب میزنه و اعتماد بنفسش میاد پایین

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 

حسود نباش 

تاپیک بعدی لطفا برم نظر متخصصانه بدم😁❤

ولی جدا از شوخی منم اینطوریم😔

لحظه ی دیدنت انگار که یک حادثه بود 🖤🤍حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت 🖤🤍سیب را چیدم و در دلهره ی دستانم🖤🤍سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت🖤🤍 تا سه بس بود که بشمرد و در دام افتد🖤🤍گفت ..یک گفت ..دو افسوس سه را دوست نداشت 🖤🤍من تو خط موازی ..؟ نرسیدن..؟هر گز دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت 🖤🤍درس منطق  نده دیگر تو به این عاشق که  🖤🤍 از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🖤🤍تو میتوانستی به چشمانم نگاه کنی و گلویم را با چاقوی تیز بُبری و من میتوانستم در آخرین نفس  از تو بخاطر خونی شدن دستهایت معذرت بخواهم ......🖤🤍 تاریخ در شب با الکل و زن نوشته شد 🤍🖤

کتاب نیمه تاریک وجود را بخون 

اشکالی نداره حسادت هم یه حسه که همه به درجاتی دارن

فقط کنترلش دست خودت هست که بهش بها بدی وخودت را نابود کنی یا میاد ومیره

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

همه آدماحسودن عزیزم نگران نباش مهم اینه ایندحسادت به کسی آسیب نزنه موجب پیشرفتت بشه

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
من که یه بار خر شدم با شوهرم درددل کردم و گفتم به فلانی حسودیم میشه به فلان دلیل. یعنی محاله بحث ...

نتیجه : دیگه با شوهرت درددل نکن😐!

خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا....  آرامش خودتو فدای بیشعوری دیگران نکن
من که یه بار خر شدم با شوهرم درددل کردم و گفتم به فلانی حسودیم میشه به فلان دلیل. یعنی محاله بحث ...

همه مردا همینن از نقطه ضعف آدم سواستفاده میکنن😢

خدا جون مراقب نی نی قشنگم باش ❤️