دوست پسرم جوابمو نمیده کات کرده رفته با یکی دیگه اشک و ناله سر بدیا
تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات میفرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن
همشون 13 ساله هائین که ننشون کتکشون کرده عین منه 13 ساله 😂
دوست داری باهات بازی کنه
دوست داری از کار و درس بیفتی
دوستداری همه بفهمن دوست پسر داری
و
...
اگه دوست داری بسم الله....
تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات میفرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن
زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌 وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپنزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو. من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفممنظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست
بخدا ایقده به وجد میام دخترا میگن دوست پسر ندارم یه بار تاپیک مخالف دوست پسر زدم به خدا از وسط به ق ...
به نظرم اگر واقعا قصد شون ازدواج باشه اولش نمیان بگن واسه آشنایی اومدم و آخرش هم باهم ازدواج میکنیم . در اصل باید محترمانه بیان و بگن که در یک چهار چوب مشخص واسه ازدواج صحبت کنیم .
هرچند که من اصلا قصد ازدواج ندارم ، میخوام خودم رو بدبخت کنم از الان ؟ . داشتن دوست پسر هم که اصلا فکر نمیکنم بهش آخه مادر پدرم اینجوری منو بار آوردن و از محبت و توجه سیر کردنم . الهی قربونشون برم من
نه اصلا زندگیم نابود میشه اصن منظورم اینه که با یه پسر نمیتونم دوست صمیمی یا معمولی شم؟
عزیزم خواهرم خوشکلم
ببخشید نمیتونم اینجا بگم
من و خیلی دیگه اینجا ازدواج کردیم و میفهمیم
مردا براشون اون قضیه خیلی مهمه
پسرا صد برابر
فقط بخاطر اون باهات دوست میشه