2777
2789
عنوان

دوس پسر 💀

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 90 پست
منم بیست سالمه ،  ی بار ی پسره اومد پی وی گفت می‌خوام بیشتر آشنا شیم منم گفتم ممنون من اهلش نیس ...

تبارک الله احسن الخالقین

افرین ابجی جونی

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن
انشانه خدا ازت راضی باشه با خدا باش پادشاهی کن صبر کن  بخدا اگه خوب باشی واقعا دلت پاک باشه ...

پناه بر خدا🙂❤️❤️❤️🙏🏻

goftino.com/c/bIIaIK  لینک چت ناشناس طریق این لینک ناشناس با من چت کن😍جوابشم اگه دیر دادم میتونی هر وقت لینکو دید چک کنی😂   چرا فکر میکنید سنم کمه؟!!! بچه نیستم دوستان☺️❤️اگه با مهربونی برام کامنت بزاری چهار برابر مهربون تر از خودت جواب میدم😍✋🏻اما اگه بد رفتار کنی چهار برابر بد تر از خودت جوابتو میدم☺️✋🏻 پس یادت باشه برخورد من متناسب با شخصیت خودته👌🏻😁 این کاربری دست دو نفره ولی همه ی تاپیکا خودمم جز تبلیغا❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناچ😁✋🤣🤣🤣🤣 میخوای بذاری امضا خودت؟😃😂

اره😛

اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:) تُ دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش✌🏻من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖🏻مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشهقوی باش👊🏻دختر شکست نمی خورع🤟🏻
پناه بر خدا🙂❤️❤️❤️🙏🏻

من این تجربه رو دارم الکی نمیگم

فقط پاک بمون و تو اجتماع باش

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن

میشه خواخش کنم لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت روا شدنم 😭🙏😢

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
اره😛

نه پس😂✋

دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه   بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
من این تجربه رو دارم الکی نمیگم فقط پاک بمون و تو اجتماع باش

همه امیدم به خدا هست👍🏻❤️

goftino.com/c/bIIaIK  لینک چت ناشناس طریق این لینک ناشناس با من چت کن😍جوابشم اگه دیر دادم میتونی هر وقت لینکو دید چک کنی😂   چرا فکر میکنید سنم کمه؟!!! بچه نیستم دوستان☺️❤️اگه با مهربونی برام کامنت بزاری چهار برابر مهربون تر از خودت جواب میدم😍✋🏻اما اگه بد رفتار کنی چهار برابر بد تر از خودت جوابتو میدم☺️✋🏻 پس یادت باشه برخورد من متناسب با شخصیت خودته👌🏻😁 این کاربری دست دو نفره ولی همه ی تاپیکا خودمم جز تبلیغا❤️
فدات عزیزم ،🥰😘

بخدا ایقده به وجد میام دخترا میگن دوست پسر ندارم

یه بار تاپیک مخالف دوست پسر زدم به خدا از وسط به قطعات نامساوی تقسیم شدم 

بخدا ایقده به وجد میام دخترا میگن دوست پسر ندارم یه بار تاپیک مخالف دوست پسر زدم به خدا از وسط به ق ...

همشون 13 ساله هائین که ننشون کتکشون کرده عین منه 13 ساله 😂

پیشی دوست // کنکوری