2777
2789
عزیزم من نواربهداشتی بالدارمارک تافته میگیرم ویژه شب سایزای مختلف داره من ۳۵ سانت میگیرم ازاین بلندت ...

چقدر عالی

حتما امتحان میکنم

مرسی عزیزم

گر از یادم رود عالم,تو از یادم نخواهی رفت...

خانومها من نمیدونم چرا اینجوری هستم وقتی یک چیزی میخرم شبش خوابم نمیبره همش عذاب وجدان میگیرم حتی ا ...

عزیزم نخواستم راجب سرخ کن حرفی بزنم ولی با این پیام احساس کرد باید بگم بنظرم خیلی گرون حساب کرده خواهرم لوازم خونگی داره حتما میدونی توی سرخ کن ها بهترین مارک فیلیپس هس که فکر کنم ۸ م هس البته سایز نرمال یعنی ۶ لیتری که خودم پارسال ازش خریدم و برای خانواده ۵ تا ۶ نفره هم اوکی هس ما ۴ نفریم و مرتب ازش استفاده میکنم عالیه و عاشقشم 

بنظرم بهش پس بده و یه مارک معروف و سایز خودتون بخر

مگه آدم چقدر مهمون داره که طول سال سایز بزرگ استفاده کنه بخاطریکه گه گداری مهمان داره

شستنش هم یکم سخته  و سایز بزرگ کارایی نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نخواستم راجب سرخ کن حرفی بزنم ولی با این پیام احساس کرد باید بگم بنظرم خیلی گرون حساب کرده خوا ...

دوست عزیز اگه امکانش هست میشه مدل سرخکن تون رو هم بفرمایید چیه ...

منم سرچ میکنم که سرخکن بخرم ،از نت که نگاه میکنم  پس چرا مارک فیلیپس ارزونتر بود ؟

چون اکثرا شنیدم این مارک رو پیشنهاد دادن بیشتر قیمت اینارو نگاه میکزدم ...

ممنون میشم راهنمایی کنید ...

در راستای اقتصادی بودن تایپیک امروز رفتم نسخه داروی دخترم که مکمل و تقویتی دکترش نوشته بود بگیرم.... ...

تو این زمینه بی انصافی نیست

موضوع  سر داروخانه شبانه روزی و داروخانه آزاد و داروخانه ی سر کوچه س.

این موضوع بارها برام پیش اومده که داروخانه شبانه روزی فروش بالاتری داره ومرتب داروی جدید با قیمت جدید میارن ولی داروخانه ازاد فروش کمتری دارن 

معمولا داروی هم که پیدا نکردم داروخانه سر کوچمون داره چون محلی تره با فروش کمتره 

میگم ولی ممکنه نوچه هاش خیلی حرص بخورن البته هر دفعه ازشون پرسیده شد ولی قهر کرد رفت بعد یه مدت که ه ...

عزیزم کم لطفی کردی،ران خروس بود شام که میخورن،بقیش میمونه ناهار فردا بیشتر میزارن که زهرا خانم به حسین  آقا هیچوقت ناهار نمیزاره با هم بخورن، نصف بقیه رو معصومه جون بادخترها میخورن،تازه اضافه میادسریع فریز میکنن تامهمان اومد باهاش سوپ درست کنند،البته که به مهمان های عزیزشون خورشت هویج درست میکنند،نفری نیم کیلو هویج دو تا تیکه گوشت مهمان ها می‌خورند به‌به چه چه میکنند

میگم ولی ممکنه نوچه هاش خیلی حرص بخورن البته هر دفعه ازشون پرسیده شد ولی قهر کرد رفت بعد یه مدت که ه ...

حرف حق تلخه،همیشه درس دختراشون پز میداد که شاگرد اوله،آخرش همه دیدن چه رشته ای قبول شد اونم با ۴۰میلیون هزینه کردن

دقیقا 

و ی تناقض دیگه 

اینکه همیشه میگه برنامه غذایی دارم

و بارها شده گفته رفتم در یخچال رو باز کردم ببینم چی درست کنم الان بچه هام از مدرسه میان 

تخم مرغ ابپز و سیب زمینی ابپز گذاشتم 😏

اگ اینقدر ادعا نمی‌کرد نمره ام در همه چیز بیسته اینقدر هم حساسیت ایجاد نمیکرد

مشک آن است ک خود ببوید

نه آنکه عطار بگوید 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰
حرف حق تلخه،همیشه درس دختراشون پز میداد که شاگرد اوله،آخرش همه دیدن چه رشته ای قبول شد اونم با ۴۰میل ...

اینم هس...

همش در حال  رویا بافی هس 

معصومه خانم درس نخونده ولی فک کنم رمان زیاد خونده😁

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰
دقیقا و ی تناقض دیگه اینکه همیشه میگه برنامه غذایی دارمو بارها شده گفته رفتم در یخچال رو باز کردم بب ...

فعلا که با همین صداقت و گفته های شیرینش این همه اینجا دوسش دارن

شما و بقیه کاربریهای فیکت هم به نظرم یکم یخ بذار یه لگن پیدا کن یکی دو ساعت بشین یکم سوزشت کم بشه😉

🤣🤣🤣من کارای اقتصادی جدیدا ندارم فقط دارم قسط دی جی پی و تارا و اینارو میدم که بعضیا جهت قروفر بود ...

سلام عزیزم

شاید نکته اقتصادی نداشته باشه اما من مای لیدی ازون جلد سفیدا ک هفت تاییه سایز32سانتیش رو میخرم و بسیار راضیم. ی کم گرون هست ولی خب من هم روز هم شب از همون استقاده میکنم به اضافه شورت بهداشتی خارجی . مارک ایرانیش گرفتم راضی نبودم اما خارجیش حیلی خوبه هم جنسش بهتره هم اینکه حالت کشی داره و میچسبه و باعث میشه نوار جابجا نشه. 

سلام . من خواننده خاموشم و همیشه لایک می کنم ولی واقعا این تاپیک خیلی خیلی خیلی برای من مفید بوده و انشاله بعدها میام میگم چه چیزهای فوق العاده ای یاد گرفتم گرچه خیلی ها گفتند  و حرف من تکرار اونهاس چیز جدیدی نیست. ولی واقعا چرا اینجا اینقدر حسادت و موج منفی هم زیاده. ی مقدار خوددار باشین عزیزان درسته چهره ها معلوم نیست ولی انرژی منفی حرفهاتون به زندگی خودتون هم برمی گرده.

بعضی پیام ها لبریز از بغض و کینه، حسادت، بدخواهی ، سیاه قلبی ، عقده گشایی و خودنمایی  هست. فکر نکنید اثری نداره روی خودتون. مطمئن باشید داره و کارهاتون و حرفاتون به خودتون بر می گرده. مراقب باشین دیر و زود داره سوخت و سوز نداره

قربونت برم من عزیزم ❤️ شما لطف داری فدات شم 😘آخ که نگو میدونم که چی میگی درکت میکنم ❤️واقعا این قضا ...

لایک داری فراوان بعضیا انگار یه بعد ..باعرض معذرت کار نمیکنه همه چیو‌کج میفهمن 🤭واقعن بچه ورزشکار خیلی خرج داره یعنی من یه ماه چون وسایل رزمی باید میخریدم‌ده تومان باکمربند ‌شون شد حالا بعضیا هی بیان قضاوت کنن لایک کن بره موافقی نیستی نکن چقدر چالش راه میندازن بعضیا

لایک‌نمیتونم کنم نمیدونم چرا مجبورشدم اینجوری لایک‌کنم

چقدر لایک‌تولایک شد😅