2777
2789
عنوان

دوس پسر 💀

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 90 پست
وقتی به صفه اسکرین با لبخند نگاه میکنم میگه پسره؟ 😂😂

😂😂😂😂یا خود خدااا این دیگه واقعا بده 

بیشتر دوستامو دیدم اینطورین اینم یه دوره ای داره میگذره چند سالشه مامانت؟

میرسیم‌به‌جایی که‌حقمونه..!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی به صفه اسکرین با لبخند نگاه میکنم میگه پسره؟ 😂😂

اگه همه مامانا مثل مامان شما حواسشون به باهاشون بود الان وضع این نبود

برو کف پای مادرتو ببوس

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن
بشین خوب فکرکن اگه میخوای در اینده شوهرت تو اولین باشی براش پس براش اولین باش

حالا مزیت اولین بودن چیه؟ 

منظورم به استارتر نیست. 16 سالگی برای اینکه بچه ها برن تو رابطه عاطفی خیلی زوده چون درک درستی ندارن. بذار 21 22 سالگیت. تا قبلش فقط تجربه به دست بیار تو روابط اجتماعیت

پس برا کی اشکاشو بریز برا کی غصه بخوره برا کی زندگیشو تلخ کنه  آیندشو تباه کنه نگد اینا همش ...

بله هیچ فایده ای نداره

عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند  و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا  نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍                                                         
42

مثل بابا منه بابا منم سه سال بزرگتر از مادر شماست 

خیلی هم گیر میده دو دقیقه تو اتاق بشینم میگه داری چکار میکنی

آرایش میکنی یا بازم گیر میدن🤦🏻‍♀️

میرسیم‌به‌جایی که‌حقمونه..!
پس برا کی اشکاشو بریز برا کی غصه بخوره برا کی زندگیشو تلخ کنه  آیندشو تباه کنه نگد اینا همش ...

میشه امضاتو بردارم🥺

اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:) تُ دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش✌🏻من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖🏻مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشهقوی باش👊🏻دختر شکست نمی خورع🤟🏻
پس قدر کتکاشم میدونم 😂💘

تنبیه کردنشم برای خودت هست نه برای تفریحش

عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند  و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا  نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍                                                         
ایمانمو از دست دادم🙂 کسی که تو محلمون به بدکارگی شهرت داشت علیه من دروغ دراورد و کسیو ک منو میخاست ...

انشانه خدا ازت راضی باشه

با خدا باش پادشاهی کن

صبر کن 

بخدا اگه خوب باشی واقعا دلت پاک باشه با شوهرت آرامشی داری که نگو

شما ظاهر زندگیشونو میبینی ولی ارامشششششش یه چیز دیگه است

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن
میشه امضاتو بردارم🥺

ناچ😁✋🤣🤣🤣🤣

میخوای بذاری امضا خودت؟😃😂

دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه   بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫