2777
2789
عنوان

درد و سوزش نوک سینه

298 بازدید | 8 پست

سلام خانوما من تو اقدامم دو هفته پیش نوک سینه هام میخارید فشار دادم ی قطره شیر اومد ترسیدم ثاپیک زدم خانوما گفتن برو آزمایش هورمونی بده شاید پرولاکتین بالا باشه حالا دیروز رفتم دکتر زنان گفت فعلا آزمایش هورمونی لازم نداری چون با فشار دست خودت ی قطره اومده زیاد مهم دارو داد بهم گفت اگه ماه بعدم باردار نشدی برات آزمایش هورمونی مینویسم اما الان سینه هام درد میکنه و نوکش میسوزه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقن واسه یه سری دکترا متآسفم 

اصن دلسوز نیستن 

من رفتم دیروز دکتر از جاش تکون‌نخورده 

چن تا زائده تانسلی داشتم‌ گفت عکس ازشون نداری .نشونش تو‌گوشیم  دادم بعد منو‌معرفی می‌کنه ب دکتره آقا میگم خب اون معاینه میکنه؟میگه اره دیگ ولی خودش اصن پانشد نگاه‌کنه فقط پول ویزیت الکی‌گرفت 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
واقن واسه یه سری دکترا متآسفم  اصن دلسوز نیستن  من رفتم دیروز دکتر از جاش تکون‌نخورده&nb ...

یعنی میگی باید برام آزمایش هورمونی رو دیروز می‌نوشت اخه من دیروز بهش نگفتم سینه هام درد میکنه فقط،گفتم فشار دادم ی قطره خیلی کم شیر اومده اونم گفت زیاد مهم نیست اگه تا ماه بعد حامله نشدی برات مینویسم

یعنی میگی باید برام آزمایش هورمونی رو دیروز می‌نوشت اخه من دیروز بهش نگفتم سینه هام درد میکنه فقط،گف ...

نمیدونم ولی درستش این بود بنویسه یه چکاپی ام‌میشد دیگ ضرر نداره.ولی فقط‌میخوان یکی هی بره و بیاد ک‌پول بگیرن 

لعنت به بعضیاشون

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
نمیدونم ولی درستش این بود بنویسه یه چکاپی ام‌میشد دیگ ضرر نداره.ولی فقط‌میخوان یکی هی بره و بیاد ک‌پ ...

چی بگم والا دو سال پیش قبل از اینکه اقدام کنم چکاپ کامل دادم اونو با خودم بردم نگاه کرد تو اون پرولاکتینم نرمال زده اما خوب اون واسه دو سال پیش بوده 😔