2777
2789
هعی کیه ک منو جدا کنه ازشون  شکر ناشکری نمیکنم  ولی ما کلا نزدیک سه سال ازدواج هر جا بخ ...

لعنت به این زندگی منم شرایط تورودارم

خدایا نینی تو دلم سالم و صالح حفظش کن🥺❤💋      خداجونم دامن همه منتظرارو سبز کن الهی امین💚🤲
هعی کیه ک منو جدا کنه ازشون  شکر ناشکری نمیکنم  ولی ما کلا نزدیک سه سال ازدواج هر جا بخ ...

اولش ی سال و نیم بود ازدواجتون الان شد ۳ سال 😐

به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط همینا نیست  مادرمم باشه همینه وقتی خودم نیازش دارم انقدر میدونه که بهم بده  من نمیگم ...

به پسرش بگو مامانت فلان وسیله ی منو برده پول بده بخرم چیز مهمی نیست که بخوای خودتو ناراحت کنی

به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم 
چه هعی هم میکشی  چه عروس خسیسی  حساس هستی باش مادر همسرته اگه مامان خودت هم بود اینو می ...

این چه حرفیه عزیز

وقتی اومدن خواستگاری این خانوم مگه بهش گفتن میبریمت خونه مشترک و باهم توی یکجای واحد هستیم مثل عروسای قدیم فقط جای خوابت جداست؟!!

عروسشونه شریک کمد لباساش نیستن که

یجوری طرفداری خانواده شوهرو میکنین انگار همیشه تقصیر با عروسه

زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌  وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپ‌نزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو.    من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفم‌منظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست
اولش ی سال و نیم بود ازدواجتون الان شد ۳ سال 😐

عزیز شما کلا فازت گیر دادنه 

گفتم یه سال و اومدم سر خونه زندگیم!!! بقیشم عقد بودم با اجازتون !!! پوف

این چه حرفیه عزیز وقتی اومدن خواستگاری این خانوم مگه بهش گفتن میبریمت خونه مشترک و باهم توی یکجای و ...

یبار یه روسری خواسته نمی داد میگفت مادر جون من روسری مناسب شما ندارم یا داده بره بگه مامان روسریمو میدی میخوام با فلان لباسم بپوشم خیلی زشته در مورد مادرشوهر اینطوری حرف میزنین

اره به منم میگه لوس کردی شوهرت رو خوب به اون چه پیرنرد عقده ای.من پیغامی بهش فهموندم ساکت بشع وگرنه ...

ولی به نظر من روح باارزشتو اذیت نکن

به حرفاشو متلکاش محل نده...شوهرتو بچسب

زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌  وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپ‌نزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو.    من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفم‌منظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست
عزیز شما کلا فازت گیر دادنه  گفتم یه سال و اومدم سر خونه زندگیم!!! بقیشم عقد بودم با اجازتون ! ...

شما گفتی ازدواج میگفتی سه سال عقد کردم 

یبار یه روسری خواسته نمی داد میگفت مادر جون من روسری مناسب شما ندارم یا داده بره بگه مامان روسریمو م ...

یه بار نیست 

شما زیادی خوبی جدا 

تو یه خونه نبودی ک با یه حیاط مشترک 

که وقت بی وقت بدون زنگ بدون خبر قبلی بیای شیشه در حیاطتتو بزنن ک تن و بدنت بلرزه که برا خودت راحت باشی من هر لحظه از شبانه رو همش ترس این و دارم نکنه الان بیاد خوابم بباد ناهار کوف میکنم دستشویی ام فلانم 

چی میخورم کجا میرم با کی میرم کی میخوایم

یبار یه روسری خواسته نمی داد میگفت مادر جون من روسری مناسب شما ندارم یا داده بره بگه مامان روسریمو م ...

گل جان، تو چه میدونی رفته گفته و نداده

یا چه میدونی روش نشده بره بگه پس بده ترسیده اون مادر شوهر دلش به رنج بیاد که بیا یه عروس دارم اونم یدونه روسریو ازم دریغ میکنه

همیشه که آدم زبونش نیش مار نداره بره مادر عشقشو نیش بزنه بیاد

بالاخره اونکمادرهم بایه امیدو آرزو بچشو بزرگ کرده ولی خب با یسری کارا که آگاهانه یا ناآگاهانه میکنه دل بقیرو به رنج میاره

شاید حتی این به شوهرش هن گفته باشه ببین مامانت پس نمیده پوس کن منو.... بعد شوهرش گفته عیب نداره مامانم بیخیال