یه پیرمرد پر حاشیه دعا کنید بترکه راحت بشم فقط تیکه میندازه.از اینکه به شوهرم میرسم خنک ناراحتع چون مادرشوهرم محلش نمیده توقع داره منم به شوهرم نرسم شوهرمم میگه پیر شده مغزش کوچیک شده ولش کن تو کار خودت بکن منم بدم میاد تیکه میندازه بهم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من تک عروسم همسرم کلا یه بچه اس باهاشون تو ی خونه زندگی میکنم ... زیر زمین ماییم ...
باید جدا بشی ازشون همین.مشکل زیاد حاد نیست سر وسیله خودت ناراحت نکن اگع بدونی مردم با چه مادرشوهر وپدرشوهرای دارن میسازن .من خونه ام جداست ماهی یک بار میبینم جگرم خون میکنن بازبون پدرشوهرم
من تک عروسم همسرم کلا یه بچه اس باهاشون تو ی خونه زندگی میکنم ... زیر زمین ماییم ...
تاحالا مطرح کردی باخودش؟
مثلا بعداز اینکه ساق دستت رو گفت یکی دوروز بعد میرفتی میگفتی مامان جایی میخوام برم میدیشون؟
زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌 وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپنزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو. من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفممنظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست
یه پیرمرد پر حاشیه دعا کنید بترکه راحت بشم فقط تیکه میندازه.از اینکه به شوهرم میرسم خنک ناراحتع چون ...
به یه ورت بگیرش
من پدرشوهرم تیکه نمیندازه کلی چون شوهرم تک داماده همش حسودیش میاد و به من میگه لوسش نکن
زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌 وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپنزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو. من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفممنظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست