2777
2789
یه بار نیست  شما زیادی خوبی جدا  تو یه خونه نبودی ک با یه حیاط مشترک  که وقت بی وق ...

من اصلا حس میکنم دوستمون خودش مادرشوهره

زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌  وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپ‌نزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو.    من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفم‌منظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تک عروسم  همسرم کلا یه بچه اس  باهاشون تو ی خونه زندگی میکنم ... زیر زمین ماییم  ...

خودش هیچی نداره پس اینهمه سال چی خریده واسه خودش چه اخلاق بدی داره اونم روش اذیت کردنش اونطوریه🤔

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨
یه بار نیست  شما زیادی خوبی جدا  تو یه خونه نبودی ک با یه حیاط مشترک  که وقت بی وق ...

ببین یه سوال

موقع خواستگاری یسری ازاین شرایطارو بهت گفتنو قبول کردی؟منظورم اینه میدونستی شرایط سختی خواهی داشت؟مثل یهویی هایی که هممون ازش بدمون میاد

زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌  وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپ‌نزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو.    من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفم‌منظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست
من اصلا حس میکنم دوستمون خودش مادرشوهره

نه عزیزم من عروس ۲۴ ساله ام ولی یاد گرفتم وقتی از کار کسی دلخورم یجوری به خودش حال کنم تا این که دلم ازش پر باشه پیش مردم درد دل کنم یا با خواهر یادوست

به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم 
نه عزیزم من عروس ۲۴ ساله ام ولی یاد گرفتم وقتی از کار کسی دلخورم یجوری به خودش حال کنم تا این که دلم ...

من همیشه نخواستم دل کسی و بشکونم گقتم شاید ی درصد ناراحت بشه برای همین نگفتم شما شاید خودخواهی میگی هز جور شده شایدم من  زیادی دل رحمم ک میام اینجا امثالی مث شما من و قضاوت کنن

ببین یه سوال موقع خواستگاری یسری ازاین شرایطارو بهت گفتنو قبول کردی؟منظورم اینه میدونستی شرایط سختی ...

من هنوز ۱۸ سالم نشده بود گفت تو ی خونه با مادرم زندگیم خوایم کرد منم گفتم باشه 

باید جدا بشی ازشون همین.مشکل زیاد حاد نیست سر وسیله خودت ناراحت نکن اگع بدونی مردم با چه مادرشوهر وپ ...

من پدر شوهر ندارم ولی مادرشوهرم قشنگ اذیتهاشو میکنه تازگیا خواهره عفریته اش هم بهش اضافه شده ولی غلط میکنه قشنگ جوابشو میدم نمیدونم اون چی میگه این وسط یه بار تویه ف.ا.ل قهوه ام اومده بود که یه خانم باهات دشمنی داره ومیخواد بهت اسیب برسونه دقیقا مشخصات مادر شوهرمو داد 😒😒

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨
عزبرم من یک سال و نیم عقد بودم بعدم رفتم سر خونه زندگیم دیگه الان یک سال و نیم هم ک سر و خونه زندگیم ...

نه با شما تبودم من اول تاپیک فهمیدم ۳ ساله کلا با همسرت ازدواج کردی با اون خانم بودم گفت به من جواب پدرشوهرت نده