2777
2789

من فقط ثبت نام کردم

دیگه خبری نشد ازش

فقط اطلاعات رو تکمیل کردم

نه پیامی نه چیزی

چجوری ب شما گفتن ک هر ۶ ماه ۴۰ تومن بدین؟

این کاربری از تاریخ ۲۵ فروردین ۱۴۰۳ دست شاباله هست و پست های قبل مربدط ب شخص دیگه ایه.درخواست دوستی ب هیییچ‌عنوان قبول نمیکنم ،اگر با نظر من مخالفی لطفا ریپ نکن🌺 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستم گرفته ولی شرایطش واقعا نمیدونم

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
تا الان گفتن ۴ تا حتمیه بعدا و نمیدونستن

ینی ۴ بار هر بار ۴۰ ملیون؟

بازم ۱۶۰ ملیون میشه ک....

این کاربری از تاریخ ۲۵ فروردین ۱۴۰۳ دست شاباله هست و پست های قبل مربدط ب شخص دیگه ایه.درخواست دوستی ب هیییچ‌عنوان قبول نمیکنم ،اگر با نظر من مخالفی لطفا ریپ نکن🌺 

چه خبره هر۶ماه ۴۰ میلیون داشته باشید که خودتون بانک میزارید هم سود میگیرید بعدشم میخرید خودتون یه جا راحت که بدونید کی تحویل میگیرید وامم که میدن برای کسی که بتونه اینهمه قسط بده 

پیامک اومد که از ۹ تا ۱۳ بیایید .حضوری همسرم رفت پرونده تشکیل داد 

ببخشید بعد مدارک رو ک میگن اسکن کنیم چجوریه؟؟

چون من نمی دونم ازتون میپرسم

خدا خیرت بده جوابم بده ممنون

من فقط ثبت نام کردم دیگه خبری نشد ازش فقط اطلاعات رو تکمیل کردم نه پیامی نه چیزی چجوری ب شما گفت ...

ما ۳ ماهه ثبت نام کردم هیچ خبری نیست خخخ

اس ام اس یه بار اومد گفت برین بانک بعد دوباره اس دادن نرید بعدا خبر میدیم 

هیچ خبری نیست

چه خبره هر۶ماه ۴۰ میلیون داشته باشید که خودتون بانک میزارید هم سود میگیرید بعدشم میخرید خودتون یه جا ...

همین بگو.

اصلا هیچ اطلاعات مشخصی نمیدن خود کارمنداشون هم نمیدونن

همسرم گفت کارمنده بهم گفته اینجوری برای مردم سخت هست خیلیا منصرف شدن

ما ۳ ماهه ثبت نام کردم هیچ خبری نیست خخخ اس ام اس یه بار اومد گفت برین بانک بعد دوباره اس دادن نرید ...

وااااا

مگه ما مسخره اوناییم😑