2777
2789
عنوان

اینستا بلدا بیاین ی سوال

230 بازدید | 32 پست

دوستان من با شماره خودم وارد اینستا شدم.میخوام به یکی درخواست بدم.ینی فالو کنم اون فرد متوجه اینکه من کی هستم نمیشه ؟و شماره ام معلوم نمیشه ؟خیلی مهمه ها خواهشا اگ‌میدونید بگید.میخوام که نفهمه منم و بهش درخواست بدم 

اگه شماره تو داشته باشه میفهمه

مطمئن باش همون جوری که براثریه اتفاق همه چی رو ازدست میدیم یه بار هم بر حسب اتفاق همه چی رو بدست میاریم امیدوارم امروز،به دست بیاری همه اون چیزایی رو که ناخواسته از دست دادی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه شمارت رو داشته باشه میفهمه چون مینویسه در مخاطبین شما یه همچین جمله ای فک کنم

لطفا کاربران آقا پست های منو لایک و ریپلای نکنن تو هیچ پستی. درخواست دوستی هم پذیرفته نمیشود   

اگر با مخاطبات همگام سازی نکرده باشی، نمی فهمه 

در واقع خودت میتونی مجوز بدی یا ندی که بهت دسترسی داشته باشه یا نداشته باشه 

در ساختن پیج اینستا این سؤال ازت میشه 

ولی در تلگرام این سؤال ازت نمیشه و خودت باید دسترسی را محدود کنی 

اگه شمارت رو داشته باشه میفهمه چون مینویسه در مخاطبین شما یه همچین جمله ای فک کنم

ااا...ولی خب اسم و نام کاربری و پروفایل اینا رد گم کنی باشه بازم می‌فهمه ینی ؟

ااا...ولی خب اسم و نام کاربری و پروفایل اینا رد گم کنی باشه بازم می‌فهمه ینی ؟

آره میگم زیر اسم کاربریت هرچی باشه میزنه در مخاطبین شما.مگر اینکه با جیمیل یا ایمیل پیج بزنی اونوقت نمیفهمن

لطفا کاربران آقا پست های منو لایک و ریپلای نکنن تو هیچ پستی. درخواست دوستی هم پذیرفته نمیشود   
آره میگم زیر اسم کاربریت هرچی باشه میزنه در مخاطبین شما.مگر اینکه با جیمیل یا ایمیل پیج بزنی اونوقت ...

اهان با جیمیل درست میکنم میگه کد ب جی‌میل شما میفرستیم ولی تو پیاما ک‌چیزی نمیاد.پیامش کجا می‌ره ینی ؟

اهان با جیمیل درست میکنم میگه کد ب جی‌میل شما میفرستیم ولی تو پیاما ک‌چیزی نمیاد.پیامش کجا می‌ره ینی ...

تو تنظیماتش یه گزینه باید فعال باشه که الان متاسفانه یادم نیست.من خودم زدم تو نت پیداش کردم