2777
2789

من خودم بشخصه چنین چیزیو قبول ندارم تا باطرف زندگی نکنی نمیفهمی ذاتش چجوره من خودم دختر دارم اگه روزی قرارباشه بهش خونه بدم قطعا خونه رو نمیدم توش زندگی کنه میدمش اجاره و پول اجاره اش رو میدم بهش..هیچوقت به داماد جماعت نباید رو داد هرچیزی جای خودش قشنگه

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍
بابام هدیه عقد یه خونه به نامم زد.. الانم دست مستاجره اجاره اش هم خودم میگیرم شوهرمم اصلا به این پ ...

دقیقا منم همینو میکم

اخه میدونی بعضیا جوری علیش جبه میگیرن انگگار حز گناهای کبیرس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدرمن یه خونه داد به من....وضع خانواده همسرمم خوب بود اما من ترجیح دادم برم خونه خودم...ده سال با صل ...

منم دقیقا همین کار میخام برا دخترم بکنم

اخیششش بالاخره پیدا شدن کسایی ک بوده باشن همچین شرایطی

واقعا پدرای ما فرشتن

نه شوهر من اصلا اونجور ادم نیست منم مثل توام دقیقا بنظر من دختر و پسر نداره این ک بعضیا میگن نه ف ...

آره ما هم همینجوری هستیم؛بیشتر براشون مهمه همه چیز طبق دلخواه دخترشون باشه و براشون فقط رفاه دخترشون مهمه ،اگر خانواده داماد تونست که اونا ،اگر میبینن نمیتونن یا تفاهم نمیرسن ،خودشون انجام میدن واسه دل دخترشون

اتفاقا دوست بابای منم واسه دخترش خودش عروسی گرفت تو یکی از بهترین تالارها؛ اونم چون پسره شهرستان بود میگفتن اقواممون نمیان اینجا؛ پس من نمیتونم اینجا عروسی بگیرم؛بابای دختره هم دیده اینجوریه خودش عروسی گرفت ،کلی هم مهمون دعوت کرده بود 

منم دقیقا همین کار میخام برا دخترم بکنم اخیششش بالاخره پیدا شدن کسایی ک بوده باشن همچین شرایطی واق ...

بله ومن هیچ مشکلی تواینکار نمیبینم سرمایه س واسه دختر...من الان خونه دارم ولی بواسطه همین اجاره استقلال مالی هم دارم و این لطف پدرم بوده اگه کسی درتوانشه چراکه نه

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد....تمام پرسه های من کنار تو سلوک شد....

[QUOTE=224584731]آره ما هم همینجوری هستیم؛بیشتر براشون مهمه همه چیز طبق دلخواه دخترشون باشه و براشون فقط رفاه دخترشون ...[/QUOTE

دقیقااا وقتی بابای من شوهرم بعنوان داماد قبول کرد یعنی حتما خوبه و انسانه چون خیلی بابام روم حساسه

منم اک دختر دار شم حتما این کارو میکنم

چون اطراف ما خیلی دیدم اینجوری

و دختر و پسرم نداره

ق

بله ومن هیچ مشکلی تواینکار نمیبینم سرمایه س واسه دختر...من الان خونه دارم ولی بواسطه همین اجاره استق ...

خدا پدرت برات نگه داره عزیز دلم ، خیلی قشنگ و خوبه

بابای منم همینجوریه

بابای من فقط به من اعتماد داره 

وااا مگه چیه آخه خیلی هم خوبه

اخه بعضیا یجوری جبهه میگیرن ک اگ تو همین شرایط بودن خیلیم خوشحال میشدن

بنظر من اصلا فرقی نداره 

همونجوری ک تو جهزیه فقط خونواده عروس نمیگیره خونواده دامادم میگیره

یا وقتی بعضی جاها عروسب پدر دختر میکیره

تو این موضوع هم میشه پس

نمیشه گفت ک نهههههههههه فقط فقط وظیفه شوهره

درسته وظیفه شوهره اگ شوهر با عرضه باشه اون یه خونه تبدیل میکنه به دوتا خونه ک همچین چیزی من ب چشمم دیدم

اخه بعضیا یجوری جبهه میگیرن ک اگ تو همین شرایط بودن خیلیم خوشحال میشدن بنظر من اصلا فرقی نداره  ...

آره دیگه بستگی به عرضه داره

ولی شوهر من اصلا ازم نمیپرسه پول مستجر چیکار میکنی 😂😂😂

از فرهنگ غربی و مدرن بودن و تمدن، متمدن بودن و آزادی و حقوق برابر زنان.....

فقط کارکردن و حقوق اوردن رو انتخاب کردن ....

در حق و حقوق مشترک و مهریه و مسکن و ماشین و .....

همگی یک زیادخواهی و آزادی بیش از اندازس و در سند زدن و بنام کردن مال و اموالی که خود زن هم سهم داره...

خواستن اینها همه بخاطر اینکه زنهارو زیادی بها دادن و پرو شدن و باید کتک بخورن تا آدم بشن و نزارن دیگه بره سرکار تا بفهمن اینجا مرد هستش که رئیس هستش ....😡

جدیدا که پسرا ادعا و ناله سر میدن دخترا آهن پرستن و نباید پسرارو بخاطر پول و ماشین و خونه بسنجن باید وجود پاک و اخلاق و رفتارش رو بخوان و قربون قد و بالاش برن😆

بعد فقط دنبال دختر پولدار و پدر زن پولدارن 😂😂😂

اخه ما شما پسرای غیرتی رو سر کدوم تاقچه بزاریم، گوگولی پسر😂😂😂😂

بنظرمن عشق بالاتر از غرورمثلا خودِ من بارها شده ك بخاطر عشقی ك به پیتزا داشتم غرورمو زير پا گذاشتم و گفتم تورو خدا يه یتیکشم به من بدين😜 🍕🍟🍷
اخه بعضیا یجوری جبهه میگیرن ک اگ تو همین شرایط بودن خیلیم خوشحال میشدن بنظر من اصلا فرقی نداره  ...

خوب اگه با عرضه اس چرا خونه نمیگیره بعد بره خاستگاری 

سن ازدواج رو داره، درسته!؟

تا این سن چرا از عرضش استفاده نکرده!؟

بنظرمن عشق بالاتر از غرورمثلا خودِ من بارها شده ك بخاطر عشقی ك به پیتزا داشتم غرورمو زير پا گذاشتم و گفتم تورو خدا يه یتیکشم به من بدين😜 🍕🍟🍷