2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر میدین 

جهاز میدین 

خونه هم میدین؟😬😬😬😬

ای روشنی نور✨ای روشنی بخش نور🌿ای آفریننده ی نور✨ای گرداننده ی نور🌿ای به اندازه ساز نور✨ای روشنی هر نور🌿ای روشنایی پیش از هر نور✨ ای روشنایی پس از هر نور🌿ای روشنایی بر فراز هر نور✨ ای نوری که مثل تو نوری نیست🌿 جز استاتر کسی ریپ نزنه خصوصا در مسائلی که نظر من با شما فرق داره-من فقط نظرم با تو فرق داره دشمنت که نیستم پس احترام خودت رو نگه دار 💛💜💜BTS💜💜 BTS and ARMY forever 😍🥺 تهیونگ نی نی سایت می باشم 😃😃 مخالف سرسخت نژاد پرستی و طرفدار برابریِ جنسیتی 😎🌿✨

خواهرم من پسرم،نظر شخصیم اینه،اگه کسی قدران وزحمت کش باشه والبته شخصیت وذات خوب داشته باشه کمکش کنیم اشکالی نداره اگه درتوانمون باشه،اگه درتوانمون نیست یا آدم مقابل خصوصیات بالارو که گفتم نداشت لازم نیست،نظرشخصیم اینه چه داماد چه هر آدم دیگه ای،اگه میدونیم آدم درستیه و درتوانمون هست کمک کنیم،موفق باشی خواهرم

در درون هر انسانی که میشناسید،انسانی هست که نمیشناسید..https://harfeto.timefriend.net/16435418775983

پدرمن یه خونه داد به من....وضع خانواده همسرمم خوب بود اما من ترجیح دادم برم خونه خودم...ده سال با صلح و صفا و بی هیچ مشکلی اوتجا زندگی کردیم بعد اومدیم خونه ایی که واسه پدرشوهرمه و بزرگتره و خونمو دادم اجاره....خودمم درآینده برای دخترم چنین کاری میکنم حتما

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد....تمام پرسه های من کنار تو سلوک شد....

خونه رو به اسم تو بکنه و برید توش زندگی کنید

یا اصلا به اسم تون نکنه و بگه تا وقتی که خونه دار بشید برید اونجا زندگی کنید

به نظر من اشکالی نداره تو هم بچه ی خودشی دیگه

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
خب جاهای مختلف فرق داره خیلی من‌الان تو جهیزیم لباس ماشین شویی و الویزیون و یخچال خونواده شوهرم بای ...

اره مام قبلا رسم بود وسایل سنگین مث یخچال و تی وی و ماشین لباسشوییو داماد میخرید ولی جدیدا دیدم انداختن گردن خانواده عروس...تو بعضی استانا کسی که دوبار ازدواج کرده و میخواد جشن بگیره اینکارو خانواده عروس میکنن براهمین برا کسی که بار اولشه عروس شده این جشنو داماد باید حتما تدارک ببینه

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
برای همه نمیشه یه نسخه پیچید ،مثلا من ترجیه میدم تو خونه‌ای که بابام بهم داده زندگی کنم چون اعصاب مس ...

نه شوهر من اصلا اونجور ادم نیست

منم مثل توام دقیقا

بنظر من دختر و پسر نداره

این ک بعضیا میگن نه فقط پسرررر طرف ما خداروشکر همه دختر دوستتن به دختر و پسر ربطی نداره 

قانونی نیست ک بکن پسر حتما باید جشن عروسی بگیره یا فلان و فلان چون من دبدم دختردایم پدرش براش جشن گرفت چون پدرشوهرش گفته بود من اک بگیرم کادوها مال منن پدر دخترم گفته بود لازم نکرده من خودم برا دخترن میگیرم کادوام میدم ب دخترم

بعضیا اخه هستن از خداشونه پدر بده ولی یجور دیگ میگم

خب جاهای مختلف فرق داره خیلی من‌الان تو جهیزیم لباس ماشین شویی و الویزیون و یخچال خونواده شوهرم بای ...

طرف ما داماد باید تی وی ،یخچال وسایل چوبی ،فرش ،کولر و چند تیکه دیگه  بخره

اگه من جای پدر دختر باشم به هیچ عنوان به داماد چیزی نمیدادم نهایت خونه رو به نام خودم میکردم