2777
2789

سلام سلام😍

روزتون به خیر و شادی

خانما من دارم یه مجله مینویسم راجع به اشتغال خانم ها خواستم یه نظرسنجی کنم.

هدف و انگیزتون از شاغل بودن چیه؟؟

آیا میتونید کنار کار بیرون از خونه، تو خونه هم به کاراتون برسید؟؟

کار کردن چه تاثیر مثبت یا منفی تو زندگیتون و روحیتون میذاره؟؟

مرسی از کسایی که وقت میذارن و جواب میدن😍❤هر چی در این باره تو دلتون هست یا اگه تجربه ای دارید بگید ممنون میشم

چون استقلال مالی دوس دارم💰

نمیخوام محتاج جیب خانواده یا همسر باشم

نمیخوام واسه خرید هرچیزی منت جیب شوهر بکشم

به کارهای خونه هم تا حدودی میرسم گاهی هم خدمتکار میگیرم 

همش تاثیر مثبت بوده 

دوس دارم تو اجتماع هستم 

کاملا راضی ام 👌🍀

پرواز ✈ ورزش🏊‍♀️  سفر 🌏  تئاتر 🎭   سینما 🎬   کنسرت🎸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا شاغل نباشم؟ چرا از استعداد و تواناییم استفاده نکنم؟

کارهای خونه را دوتایی با همسرم انجام میدیم، البته بیشترش به عهده منه ولی آخر هفته ها همسرم جبران میکنه.

تو خونه نهایت یه هفته میتونم بمونم، بعدش افسردگی میگیرم.

هدف و انگیزتون از شاغل بودن چیه؟؟     خب ادمم و ادم باید فعال باشه نه مصرف کننده 

آیا میتونید کنار کار بیرون از خونه، تو خونه هم به کاراتون برسید؟؟             بله و همسرم هم کمک میکنند و مشارکت داریم . چون کارهای خونه مورد علاقه ام نیست کمک هم مگیرم

کار کردن چه تاثیر مثبت یا منفی تو زندگیتون و روحیتون میذاره؟؟             دغدغه های کاری باعث میشه به مسائل زیادی فکر نکنم و دچار نشخوار فکری نشم. درامد داشتن بهم لذت میده و منزلت اجتماعی ام بهم عزت نفس بالا  میده

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

شاغلم هم درامد دارم هم ازتواناییهام استفاده میکنم . روحیم خوبه و خونه بمونم حس خوبی ندارم . 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
من خودم کار فروش محصولات دارم  یک عالمه درامد  دارم  و شاغلم هام اندازه من فکر ...

عزیزم من نویسندگی میکنم واسه همین گفتم میخوام مجله بنویسم...تو مجلم باید نظر سنجیم داشته باشم از مردم

عزیزم من نویسندگی میکنم واسه همین گفتم میخوام مجله بنویسم...تو مجلم باید نظر سنجیم داشته باشم از مرد ...

اره گلم خوبه نویسندگی کاره خوبی میکنی ولی میدونم  ادم خودش بخواد  همه چیزش عالی پیش میره باید هدف داشت کار چه مجازی باشه چه شغل دیگ تا هدف اون علاقه رو نداشته باشی نمیتونی پیشرفت کنی من خودم اینو باور دارم ک تاحالا ایقدر پیشرفت داشتم خداروشکر می کنم

از بچگی جوری تربیت شدم که منتظر نباشم کسی بیاد و نیازهای من رو رفع کنه، همونطوری که برادرهام از دوره راهنمایی یاد گرفتن غذا بپزن و برای رفع نیاز به کسی محتاج نباشن منم یاد گرفتم مسیری رو پیش رو بگیرم که برای رفع نیازهام به کسی محتاج نباشم. بخاطر همین شاغل بودن برام خیلی مهم بود. اینطوری هیچ کسی هم نمی تونه به واسطه اینکه نیاز من رو رفع میکنه از من سو استفاده کنه یا تحت فشار قرارم بده. 

در ضمن من در برابر استعدادی که خدا بهم داده احساس مسئولیت میکنم و فکر میکنم اگه ازش استفاده نکنم کوتاهی کردم پس وقتی توانایی خودم رو میبینم نمی تونم نادیده بگیرمش. 

توی زندگی مشترک هم هزینه ها رو مشترکا مدیریت میکنیم، هر چیزی بخریم هر کس بسته به سرمایه ای که گذاشته سهیم میشه، کارهای خونه هم تقسیم میشه