2777
2789
عنوان

گیر کردن پنبه تو بینی

1350 بازدید | 70 پست

سلام موقع تمیز کردن بینی دختر یک ساله‌ام شک دارم قسمتی از پنبه گوش پاک‌‌کن تو بینیش گیر کرده یا این‌که جای دیگه افتاده.. اگر گیر کرده بود باید گریه میکرد یا بی قراری میکرد درسته؟ مثل همیشه عادی و اوکی بود. کسی میدونه اگر چیزی گیر کنه چطور بفهمیم؟ چراغ قوه هم زدم تو بینیش چیزی ندیدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چیزی نیس علکی خودتو نگران نکن 

آخه تو یه جایی پرسیدم گفتن نه خطرناکه و اگر گیر کرده باشه کرم میفته و میرسه به مغزش کاری از دست دکترها برنمیاد.. یعنی قشنگ نصفه شبی تو دلمو خالی کردن و دارم از ترس میلرزم.

میخوام شوهرمو از خواب بیدار کنم میترسم فکر کنه خل شدم 

چه خبر مگه تا کجا تو بینیش گذاشتی اگه کنده بود دیده نمیشد حتما جای دیگه افتاده وگرنه اگه داخل بینیش ...

چمیدونم خدا کنه همینجور باشه آخه اون لحظه لج کرد تکون‌میخورد منم بیخیال شدم در آوردم.. بعد چند دقیقه نگاه کردم دیدم یه تیکه‌اش نیست..