با خودم قرار داد بستم تو سال جدید کلی تغییر مثبت کنم امروز 1/1/1_اول اینکه تاپیک انرژی منفی نزنم.حالم بد شد حالمو خوب کنم.هرروز درس بخونم.هرروز ورزش کنم.هرروز شکرگزاری کنم.به اشتباهات ۱۴۰۰ و ادمای اشتباهیی اون سال فکر نکنم و سرگرم خودم بشم.تنها باشمو رفیق نشم با کسی.و خدای خوبم از نیت قلب من اگاهی من تلاشمو میکنم تو هم منو به ارزو های قشنگم برسون😍😍😍😍❤❤🤤🤤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
رشتم، نقاشی ، شاعرم، کلی کتاب خوندم و افکار بازی دارم و موقع حرف زدن با حتی افرادی که خیلی بزرگترن یا تحصیلات خیلی بالایی دارن و... خیلی حرف دارم برای گفتن
تینا.م هستم، یه کوچولویی رو دارم بزرگ میکنم بنام بادوم🐩🐩🤠دانشجوی نی نی سایت از اون نسلی که پاش به دانشگاه باز نمیشه به لطف کرونا 🐥تهرانم ولی عازم رشت اگه کرونا بخواد🍻
هنوز هیچی(۱۵سالمه) دلم میخواد پزشکی قبول شم 👩⚕️♥️😭
از من به تو نصیحت... الان که سنت کمه قشنگ بشین واسه شغلت دو دوتا چهار تا کن... رشته های دیگه هم ببین... من یه زمانی عاشق دندان پزشکی بودم. نمیگم الان دوست ندارما ولی واقعا گیر کردم... دو دل شدم اصلا...تاپیک قبلی هامو ببینی میفهمی چی میگم
خوشبحالت... من هر چی خدا رو صدا میکنم انگار قرار نیست واسه مشکلم کمکم کنه... ولی با این حال تنها کسی که خالصانه به فکرمه و قضاوتم نمیکنه خداست و بازم اینقدر با گریه میرم پیشش تا رومو بگیره
با خودم قرار داد بستم تو سال جدید کلی تغییر مثبت کنم امروز 1/1/1_اول اینکه تاپیک انرژی منفی نزنم.حالم بد شد حالمو خوب کنم.هرروز درس بخونم.هرروز ورزش کنم.هرروز شکرگزاری کنم.به اشتباهات ۱۴۰۰ و ادمای اشتباهیی اون سال فکر نکنم و سرگرم خودم بشم.تنها باشمو رفیق نشم با کسی.و خدای خوبم از نیت قلب من اگاهی من تلاشمو میکنم تو هم منو به ارزو های قشنگم برسون😍😍😍😍❤❤🤤🤤